Puds næse og få seks gange større chance for orgasme

Foto: All Over

For mange mænd finder der ikke nogen større gåde end den kvindelige orgasme. Og lettere bliver det da heller ikke, når de hører, at hemmeligheden til at opnå den sidder mellem ørerne.

Noget overraskende gælder det dog ikke kun spørgsmålet om, at kvindens hjerne skal være tændt for at kunne overgive sig til de dirrende lystfølelser, for ny forskning har afsløret en ekstra dimension.

Det gælder i al sin enkelthed, at en kvinde inden sex bør gøre en lille, banal og uhyre enkelt ting.

Hun skal nemlig huske at pudse næse. Det handler ikke om, at det er en lettere vej til g-punktet, eller at der sidder særlige udløsere i næseryggen. Det handler ganske enkelt om dufte.

En undersøgelse fra Det Tekniske Universitet i den tyske by Dresden pegede på, at kvinder med en stærk lugtesans havde bedre chance for at opnå orgasme end dem, der havde sværere ved at opfange duftnoter.

Man undersøgte 70 forskellige kvinder, og seks ud af syv kvinder med den bedste lugtesans fik orgasmer størstedelen af de gange, de havde sex. Det gjaldt kun en ud af syv blandt de kvinder, der ikke havde så god lugtesans.

Klon din vagina - den ultimative kærestegave (sponsoreret link)

Man mener, der drejer sig om både kropsdufte samt feromoner (sponsoreret link) – de hormonelle duftstoffer, som du ikke kan dufte direkte, men som din hjerne registrerer og reagerer på. Disse feromoner tiltager i styrke, mens du har sex.

Koblingen er herefter, at når du enten er forkølet eller har høfeber er mindre modtagelig over for disse. Derfor skal du have fri passage i næsen for at få den bedst mulige nydelse.

MAND - BOOST DINE FEROMONER HER OG GØR HENDE VILD I VARMEN (sponsoreret link)

- Det tyder op, at en stoppet næse kan gøre det sværere at blive ophidset. Så at pudse næse synes at være en god strategi, siger psykoterapeut Philip Hodson til den britiske avis The Sun.

Der er dog stadig en vis udsikkerhed forbundet med undersøgelsen, da kun 70 kvinder indtil videre er blevet testet. Men vi tør dog godt herfra at tage chancen alligevel. At have fri passage i næsen inden et knald kan i hvert fald ikke skade …

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close