Det frække27. oktober 2018

Legetøj giver kvinder fire sekunders længere orgasme

Hvis du vil have en længere orgasme, så skal du investere i en vibrator
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/orgasme_2_0.jpg
 Foto: All Over

Måske er du en af dem, der slet ikke har noget frækt legetøj derhjemme i natbordets nederste skuffe. For måske er du fuldt ud tilfreds med dine fingre. Men der kan faktisk være flere rigtigt gode grunde til at anskaffe sig en vibrator, hvis man er kvinde.

For en ny undersøgelse foretaget af neuroforskeren Dr. Nicole Prause viser nemlig, hvad mange kvinder allerede havde på fornemmelsen, at orgasmen bliver bedre.

Frem for alt varer den længere tid – nærmere bestemt 17 procent længere, når du bruger en vibrator.

Det er baseret på praktiske forsøg med kvinder, der i gennemsnit havde orgasmer i 19,9 sekunder uden en vibrator, mens de med en vibrator i hånden gennemsnitligt kom over en periode på 23,3 sekunder.

Find en fiks lille klitorisvibrator her ;-) (sponsoreret link)

Blev mere ophidsede af vibratoren

Man undersøgte kvinderne, mens de var tilknyttet en scanner, der målte deres Alfabølge-hjerneaktivitet, som altså tydeligt viser, når orgasmen finder sted.

- Studiet viste, at kvinder blev mere ophidsede under orgasmerne, når de brugte en vibrator I forhold til manuel stimulation. Kvindernes hjernebølger antyder, at en vibrator også reducerer den indsats, der skal gøres, for at opnå en orgasme, siger Nicole Prause om forsøget, der blev udført af den britiske virksomhed Lovehoney, som sælger legetøj til bade mænd og kvinder.

Til gengæld brugte kvinderne meget længere tid på at opnå orgasme med legetøjet – 26,4 minutter mod 6,5 minutter. Det skyldes, at kvinderne udforskede sig selv mere og nød en bredere palet af følelser imens. Man brugte en rabbit-vibrator til formålet. Se stort udvalg af Rabbit-vibratorer her (sponsoreret link)

Kvinderne skulle desuden trykke på en knap, når de orgasmen startede, og hvornår den var slut, som blev sammenholdt med analysen af deres hjernebølger. Kvinderne var i gennemsnit 31 år, og de var alle seksuelt aktive.

- Vi fandt ud af, at kvinderne ville lege mere, udforske mere og nyde deres legetøj, hvilket resulterede i en længerevarende seksuel oplevelse med mere fysisk følelse og mere ophidselse, end når de blot brugte deres hånd, fortæller Nicole Prause.

Har du en vibrator? Ellers kan du finde en, der passer til lige præcis dig, her. (sponsoreret link)

Sponsoreret indhold