Det frække28. marts 2022

Sådan bliver hun et super knald

Dansk sexolog kommer med bud på, hvad der gør en kvinde til en god elskerinde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megacli01788005_89663.jpg
 FOTO: MEGA

Der er meget snak om, hvordan dårlige mandlige elskere åbenbart er skyld i, at heterokvinder tilsyneladende får færre orgasmer under sex end mænd.

Du finder altid frække tilbud på sinful.dk

Men hvad med kvindernes evner i sengen? Hvad kan den gode elskerinde gøre, så manden tænker 'fuck hun er et godt knald'?

Vi har fået parterapeut, sexolog og datingcoach Pasquale Paladino fra DatingOgParforhold.dk til at komme med tre bud på, hvordan en kvinde kan blive en mands bedste sexpartner nogensinde.

Variation

Ifølge Paladino elsker mænd variation. Især i sengen:

- Så når kvinden kan spille på forskellige nuancer af sin seksualitet og femininitet, så er der virkelig lækkert for manden. Det kan være, at hun ved nogle lejligheder skruer op for hendes frække side, som er fyldt op af begær og liderlighed. Den side, som er meget direkte og insisterende og som emmer af 'jeg vil ha dig NU!'- energi.

- Andre gange kan hun skrue op for hendes generte side, så hun udstråler tilbageholdenhed og generthed og bare gerne vil føres og forføres af en rigtig mand, der styre slagets gang, siger Paladino.

Sexologen mener, at kvinden også kan skrue op for den omsorgsfulde, kærlige og romantiske energi:

- Når hun kigger på manden, kan man se et udtryk af 'wow' i hendes øjne over ham, og hun viser, at hun er imponeret over ham. Det kan hun vise med lyde af lyst, ros med ord og med tjenester, eksempelvis ved at have ham i centrum og overdynge ham med 'ydelser' som eksempelvis massage, oralsex, nus, sex hvor hun kærligt styrer, og forkælelse, der indirekte fortæller, at han virkelig er betydningsfuld.

Pasquale forklarer, at ovenvævnte blot er nogle af de forskellige sider, som kvinden kan skrue op for, men der er masser af nuancer af feminine energier, så det er bare at lade fantasien få frit løb.

Dansk verdensnyhed: Sexlegetøj fremstillet med ocean-bound plastik

Snak om sex

Sexologen Paladino mener, at mange mænd synes, sexsnak er frækt:

- Sex er sådan et spændende emne. Mange mænd holder sig i større eller mindre grad tilbage fra at dele deres inderste tanker om sex, så hvis elskerinden er primus motor på at starte sexsnakken, gør det hende ekstra spændende.

Sexsnak kan ifølge sexologen være alt fra at dele de mest hemmelige sexfantasier, til hvad kan man lide, der gøres helt specifikt og teknisk.

- Når den ene deler noget om sin seksualitet, så kan den anden med fordel stille nysgerrige spørgsmål ind til det for at få et så tydeligt billede af, hvad det er der gør lige netop den fantasi fræk.

Ekspempel på deling af tekniske behov kan være. 'når du rører lige her med denne fasthed og dette tempo', hvor man finder ud af, hvad hinanden godt kan lide.

- Åbenhed omkring lyster, fantasier og præferencer er med til at skabe endnu mere forbindelse, seksuel spænding. Det gør det nemmere at give slip og give sig hen til nydelse med hinanden.

Udlev fantasier
I punkt 2 har elskerinden fundet ud af, hvilke frække fantasier manden har:

- Hun har spurgt ind til dem og ved præcis, hvad de går ud på. Hun ved, hvilke elementer ved hans fantasi, han synes er fræk, hvilken seksuel energi han synes, der er fræk i fantasien, hvad der skal ske, hvilke remedier der skal bruges, og hvordan det hele skal foregå.

- Nu kan hun vælge nogle af disse fantasier, som hun vil gøre til virkelighed med manden og tage initiativ og overraske ham med det. Dét, at manden har åbnet op og delt sine inderste fantasier med hende, og hun så har lyttet og nu iscenesætter en eller flere af disse fantasier, giver elskerinden mange ekstra point i bogen. Manden vil helt sikkert huske de frække oplevelser sammen i mange år frem.

Træn dig til bedre orgasmer

Ifølge Paladino kan kvinden med fordel også dele sine egne sexfantasier med ham og undersøge, hvilke af disse han er med på at udleve sammen:

- Der er noget frækt ved en kvinde, der ved, hvad hun vil have - og prøve - og tør sætte ord på det og ønsker at udleve det sammen med manden. Og når hun er helt åben med sine fantasier og lyster, så inviterer det også ham til at dele egne inderste seksuelle præferencer.

Sponsoreret indhold