Gør engangsknaldet til et superknald

FOTO: MEGA

Så er sommeren her endelig, næsten coronafri og med masser af muligheder for flirt - og i heldigste fald nogle engangsknald.

Og selvom det måske bare er for en nat (eller det første i en lang række), vil du gerne huskes som en god elsker, ligesom du selvfølgelig selv vil have en fræk og dejlig oplevelse.

Husk kondomerne til dine sommerdates

Men one night stands kan være hæmmet af akavet fumleri og misforståelser.

Derfor har vi taget kontakt coach, parterapeut og sexolog Pasquale Paladino fra datingogparforhold.dk for at få ham til at give os og dig nogle tips til, hvordan man gør et engangsknald til et superknald.

Disse tips er henvendt til mænd, men kvinder må gerne læse med.

Læg mærke til hendes signaler

I kampens hede glider man nemt ind i sin egen oplevelse og nydelse. Fokus på, hvor lækker hun ser ud, hvor dejligt det føles eller hvad man har lyst til hun gør:

- Derfor glemmer man at lægge mærke til de små signaler, som kvinden sender. Signaler, der fortæller om det, der sker lige nu, virker for hende, om det, du gør, er noget, hun gerne vil have dig til at fortsætte med, eller om hun gerne vil have dig til at gøre noget andet, siger Paladino.

Hold længere i sengen - træn derhjemme med en Fleshlight

Hvis du derimod opfanger hendes signaler, kan det gå fra at være et ok knald til at rangere flot på hendes top ti:

- Når du fanger signalerne, helt uden at hun fortæller dig det, så får hun fornemmelsen af at blive forført på den helt rigtige måde, forklarer coachen, der her lister et par af disse signaler.

Det mest åbenlyse signal er hendes lyde.

- Bliver hendes støn højere når du gør noget bestemt, så er det formentligt et tegn på at det du gør, virker.

- Det kan også være mindre åbenlyse signaler, som at hun vil kysses på halsen ved at blotte den og vende den ud mod dig.

Da vi mennesker ofte giver det, vi gerne vil modtage, kan du lægge mærke til, hvad hun gør ved dig:

- Hvis hun bider i din læbe, kan det skyldes, at hun gerne vil have dig til at gøre det samme ved hende eller måske skal du skrue lidt op for vildskaben og passionen. 

Hendes signaler, eller fravær at dem, kan også fortælle, om hun synes, at du går lige lovligt hurtigt frem:

- Hvis hun mærker, at du kan følge hendes tempo og ikke gå hurtigere frem end hun er klar til, kan hun endnu nemmere overgive sig til oplevelsen og når hun kan det, bliver det utrolig meget bedre for hende.

 

Vær mindre egoistisk

Vil du give hende et superknald, skal du tænke på hendes behov:

- Hvis du møder dit one night stand med en tankegang om, hvad hun kan give til dig og hvad du kan få ud af det, får kvinden hurtigt en opfattelse af, at hun ikke er andet end dit onani-apparat. Mød hende istedet fra en givende tankegang og forkæl hende: 

- Det vil sige, at du selvfølgelig giver hende oralsex. Her kan du med fordel også bruge tip nr. 1 og lægge mærke til hendes signaler til, hvordan hun vil slikkes.

 

Tag styringen

At tage styring betyder, at du er den, der forfører:

- Det vil sige, at du styrer slagets gang ved at foreslå og tage initiativ til, hvad der skal ske. Det gør, at hun blot kan lade sig forføre og være hovedperson i hendes eget erotiske eventyr med dig, hvor det der sker er uforudsigeligt, varierende og folder sig ud løbende. Det gør det spændende, intenst og hedt, siger Paladino.

Dette kan du både gøre verbalt og non-verbalt:

- Verbalt kan du tage styring ved eksempelvis at fortælle hende, hvad hun skal gøre. Det kan være, at du hvisker i hendes øre ‘læg dig ned på sengen.’ Eller non-verbalt ved eksempelvis at kaste hende ned på sengen, siger, Pasquale Paladino, der dog understreger, at du skal lægge mærke til hendes signaler og tilpasse din styring efter det. 

- Måske vender du hende pludseligt og med fast hånd om og tager hende bagfra. Her er det kun kreativiteten der sætter grænser. Men husk den røde tråd igennem hele oplevelsen, nemlig at lægge mærke til hendes signaler, de vil fortælle om du er på rette spor.

Sexologens bonustip

Har du tendens til at komme for hurtigt, kan du med fordel stoppe op, når du mærker, at det er tæt på: Tage en pause, træk dig ud og giv hende oralsex, indtil du har fået styr på udløsningen. Skulle det mod forventning ske, at du får udløsning før hende, så sørger du selvfølgelig for, at hun også bliver taget i mål på den ene eller anden måde.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close