Det frække5. august 2019

Så ofte faker kvinder en orgasme

Mand – kan du gennemskue det?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/orgasm.jpg
 Foto: MEGA

Husker du ‘Da Harry Mødte Sally’? Der var jo den film, hvor Meg Ryan fakede en orgasme over for Billy Crystal på en restaurant til stor morskab for de andre gæster.

Men scenens berømmelse understreger, at hun ikke er den eneste kvinde gennem tiden, som har givet udtryk for at have fået en lidenskabelig orgasme, mens hun i virkeligheden mest af alt har tænkt over, hvornår det hele er overstået.

Denne Pure Wand stimulerer både dit G-punkt OG dit P-punkt

En ny undersøgelse bekræfter sagen. Og uanset hvilke grunde, en kvinde måtte have for at snyde med orgasme, så forekommer det jævnligt. I undersøgelsen, der er blevet publiceret i Archives of Sexual Behaviour, har man interviewet 463 heteroseksuelle engelske kvinder med en gennemsnitalder på 38 år.

Det viste sig (måske ikke overraskende), at de kvinder, der havde de stærkeste feministiske værdier, også var de kvinder, der sjældnest fakede en orgasme.

Omvendt var de kvinder, der gav udtryk for ikke at være feminister, oftere løgnere i sengen og lod som om, de fik orgasme.

Undersøgelsen viste, at hver fjerde kvinde på et eller andet tidspunkt i sit liv havde faket en orgasme, og at de gjorde det cirka hver tredje gang, de havde sex.

Årsagerne var forskellige, men de kvinder, der følte, at de skulle få en orgasme for at få manden til at føle sig god i sengen, også var de kvinder, der oftest fakede en orgasme.

Her er der orgasmegaranti

’Det kan afspejle en tilbageholdenhed i forholde til at kommunikere ærligt og åbent om sex – også når det gælder seksuelle præferencer og udfordringer i forhold til at opnå orgasme, lyder det i publikationen.

Og så var der endnu en ting, som påvirkede kvindernes valg af at fake en orgasme:

’Kvinder, der har svært ved at få orgasme, og kvinder, der mistænker en partner for utroskab, har større sandsynlighed for at have snydt med orgasmen,’ siger forskningsleder Dr. Emily Harris fra Queens University i Canada.

null

Sponsoreret indhold