Det frække 13. juni 2019

Få op til 5 orgasmer om dagen, kig på nøgne campiger og få løn

Den er god nok. Her er mestermasturbatorens drømmejob.
Foto: MEGA

Lad os nu bare kalde det, hvad det er: Et smart markedsføringsstunt.

Men jobbet er skam også reelt nok. Og det er henvendt til folk, der virkelig nyder at så på letpåklædte eller decideret afklædte kvinder online og samtidig har et sexdrive, der er højere end de flestes.

Virksomheden Camsoda søger således en Camming Connoisseur, hvilket på mange måder siger det hele. Det er et job skabt i den stadigt voksende tech-industri, og det kræver som så mange andre job hårdt arbejde. Med fokus på ’hårdt’.

Hvis du beslutter dig for at ansøge stillingen, så betyder det, at du anonymt skal teste private cammodeller og derefter skrive en anmeldelse til sitet. Du har adgang til alle modellernes ydelser  (uden betaling forstås), og modellerne aner ikke, at du er ansat til at teste, hvor gode de er, og om de lever op til de krav, der stilles. Eksempelvis skal du vurdere orgasmekvalitet, evne til at sige frække ting, brug af legetøj, og hvor lang tid der går, før du får udløsning.

Du arbejder naturligvis hjemmefra – eller hvor det passer dig, og tidspunkterne er meget fleksible, skriver fremgår det af jobbeskrivelsen.

Jobbet giver 455.000 kroner årligt, men så skal du også være i stand til at kunne komme op til fem gange om dagen, hvilket langt fra alle er i stand til.

Se de frække Fleshlight Girls

”Det kan godt være, at nogle opfatter dette jobopslag som lummert, men jeg garanterer for, at det er helt reelt, og at vi hos CamSoda leder efter en kvalificeret kandidat til stillingen,” skriver Vice President for CamSoda Daryn Parker til finansmagasinet Forbes.

”Lige som enhver anden side – Amazon, etc – så er det vigtigt, at vores anmeldelser/ratings er tilgængelige hurtigt. Vi ønsker at give vores brugere det bedste knald for pengene. Anmeldelser og ratings hjælper dem ikke kun til at matche med den perfekte model, men det sørger også for at vores lineup af modeller bliver holdt ansvarlige for deres performance, og hvis deres ratings er lave, at de har noget at leve op til. Det gavner alle hele vejen rundt,” skriver Daryn Parker.

Hvis du vil søge jobbet, skal du I øvrigt tænde på alle kvindelige kropstyper og være velskrivende. Så få du foruden fri adgang til lækre campiger betalt ferie og ubegrænsede mængder glidecreme.

Det lyder dog som om, det kan være svært at have dette job, hvis du har en kone eller kæreste, ligesom det måske vil lyde mærkeligt, når du fortæller dine venner, at du har haft en hård dag på jobbet.

Sponsoreret indhold