Det frække 1. juni 2019

Derfor giver din partners lyde dig lettere orgasme

Din partners lyde giver dig hurtigere orgasme. Men hvorfor er det egentlig sådan?
Foto: MEGA

Hvis du er som de fleste, så kan du godt lide frække lyde i sengen. Og det er der faktisk en ganske særlig grund til. For dine og din partners lyde er nemlig med til at gøre det hele bedre for jer begge, og i sidste ende giver det dig også lettere orgasme.

Det handler i al sin enkelhed om, at vi ved at lave lyde på den måde fortæller vores sexpartner, at vi nyder det, og at den anden persons handlinger er gode.

  • Vi laver sexlyde, fordi vi vil have vores sexpartner til at være glad, og fordi vi vil fortælle dem, at vi gør noget rigtigt, så de bliver glade.

Det siger professor i menneskelig seksualitet ved New York University, Dr. Zhana Vrangalova til Refinery29.

Og noget af det mest effektive til at indikere nydelse er at stønne. Det er nemlig en god måde, hvorpå vi kan fortælle vores partner, hvad vi vil have mere eller mindre af.

Send ham i det rette humør med dette frække lingeri

En undersøgelse har ret entydigt vist, at personer, som stønner under sex, nyder det mere. Og det gælder for begge køns vedkommende.

Omvendt var der ikke entydige resultater, når det gjaldt ’dirty talk’ eller klare instruktioner af, hvad man ønskede, at den anden skulle gøre.

I Psychology Today skriver Dr. Aaron Ben-Zeev, at en af fordelene ved sexlyde (forudsat at de er ægte) er, at de viser, at partneren ikke er ligeglad. På den måde er enhver lyd bedre end total stilhed.

Han betegner sexlydene som noget, der kaldes ‘overførsel af ophidselse’, og han giver ’makeup-sex’ som et eksempel.

Når man har sex lige efter et skænderi, så er det typisk sådan, at den høje ophidselse i skænderiet overføres til en høj ophidselse under sex.

Stønnen og skrigen kan ligeledes overføres til smerte eller lidelse, og den ophidselse bliver så overført til seksuel glæde. 

Sponsoreret indhold