Kvinder og sex: Så nemt er det at få bedre orgasmer

Foto: All Over

Det er ingen hemmelighed, at mænd kan have nemmere ved at indkassere skønne orgasmer.

Hos kvinderne, derimod, er der større udfordringer. Her er det mere normalt, at orgasmerne er længere tid undervejs, eller helt udebliver. Men det kan, og skal, der laves om på.

Er du kvinde, og læser med her, så prøv vores 3 gode tips, som vi har lavet i samarbejde med Missgrey.dk - et bloggerunivers i kategorien sex og samliv.

3 gode tips til at få bedre og mere intense orgasmer

1. Bliv klog på de mange muligheder

Hvis plan A mislykkedes, så prøv med plan B. Hvor mænd har få muligheder for at opnå forskellige orgasmer, har kvinder nemlig mange.

Hvis du som kvinde oplever udfordringer med at opnå eksempelvis en G-punkts-orgasme, kan det være, du skal kaste dig over en klitorisorgasme, livmoderhalsorgasme eller hvad med en analorgasme?

For eksempel opnår man en livmoderhalsorgasme ved det pres, som opnås ved dyb penetration. Dette punkt er også kendt som ”det dybe punkt”.

Er din partner ikke udstyret med et stort vedhæng fra naturens side, kan det være godt at supplere med en dildo i passende størrelse.

2. Brug hovedet og slip kontrollen

En orgasme foregår ikke udelukkende mellem benene, men også mellem ørene. Derfor er det en god idé at være opmærksom på de tanker, som går igennem hovedet under sex.

Mange kvinder kæmper med tankemylder, for eksempel omkring den opvask, som stadig er efterladt i køkkenet. Ved hjælp af simple teknikker fra mindfulness og meditation, kan det rent faktisk lykkedes at parkere tankerne et øjeblik.

Lad blot de forstyrrende tanker passere forbi, så de ikke tager fokus fra det, som foregår i sengen.

Derudover kan det være godt at erstatte nogle af de mange negative tanker med nydelse i stedet – vær taknemmelig for, at kroppen fungerer, og at du har en partner, som elsker dig og har lyst til skøn sex med dig.

3. Glem fokus på orgasmen og supplér op

Det sidste råd er enormt vigtigt – især for mændene også. Den værste party-killer i sengen, er det store orgasmefokus. Når der er et alt for stort fokus på slutresultatet, glemmer vi ofte at nyde processen, og overraskelsesmomentet, når orgasmen indtræder. Sørg derfor for, at det ikke bliver performance i sengen, men nydelse, som igen træder i centrum.

Som en ekstra tilføjelse, kan man prøve kræfter med det seneste nye produkt fra Durex, nemlig deres: ”Intense Orgasmic Gel”. Her er virkelig et produkt, som kan hjælpe orgasmerne på vej. En bruger hos Sinful.dk, har endda skrevet, at produktet udløste hele 3 intense orgasmer på stribe.

Hvis produktet skal virke, er det en god idé at bruge lidt ekstra smørelse, og bruge god tid på forspillet, så kroppen er godt varm. Produktet smørres direkte på klitoris.

Find produktet fra Durex – ”Intense Orgasmic Gel” lige her.

 

 

 

 

 

 

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close