Bedre orgasmer til mænd der elsker nødder

Foto: MEGA

Det handler om nødder, når du skal have god sex. Altså ikke de der nødder, som enhver mand holder sig for, når modstanderholdet tager frispark, men derimod den slags nødder, man spiser.

For det er nemlig ikke blot sundt at tage nødder i munden, men også godt for sexlivet. Især hvis du er mand.

Således viser en undersøgelse fra Universitat Rovira i Virgili og Pere Virgili Health Research Institute i Tarragona i det nordøstlige Spanien, at nødder giver mænd bedre orgasmer.

Se alle de mange forskellige onaniprodukter til mænd hos Sinful

Mere præcist skal en mand indtage 60 gram nødder hver dag for at få den ønskede effekt.

Man testede 83 sunde og raske mænd, der blev inddelt i to forskellige grupper, hvorefter man fulgte dem i en periode på to uger.

Den første gruppe spiste almindelige kost, som de plejede mens den anden gruppe supplerede med 60 gram nødder fordelt på valnødder, hasselnødder og mandler.

Herefter skulle de udfylde et spørgeskema om deres sexliv. Og det viste sig, at nøddespiserne havde ikke blot større sexlyst, men også bedre orgasmer.

Har du prøvet en penisvibrator?

‘Vi konkluderer, at vores undersøgelse påviser, at en sund kost suppleret af blandede nødder kan hjælpe med at forbedre erektionen og sexlysten,’ skriver forskningsleder Albert Salas-Huetos i tidsskriftet Nutrients.

Det handler blandt andet om, at nødder indeholder antoxidanter – herunder polyphenoler som også findes i rødvin – og E-vitaminer samt n-3 fedtsyrer.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close