Det frække 25. september 2018

Så fræk er du ifølge dit stjernetegn

Tjek dit stjernetegn her, og se hvor fræk du er, og hvem du passer sammen med.
Foto: All Over

Uanset om du tilhører den strengt videnskabeligt orienterede del af befolkningen, eller om du er interesseret i den alternative verden, så er du sandsynligvis nysgerrig. For er vi ikke alle det, når det gælder vores sexliv.

I hvert fald mener mange astrologer, at de kan sige en masse om en persons opførsel i sengen og om, hvem personen matcher bedst med, når det gælder fødselsdatoen.

Den britiske avis Daily Mail har ladet en astrolog kigge nærmere på, hvordan de forskellige stjerntegn spiller ind på vores seksuelle gøren og laden, og vi har tilladt os ganske kort at gengive hovedtrækkene her, så du kan se, om det rent faktisk passer på dig, og hvem du skal vælge som sengepartner.

Stenbukken: 22. december – 19. januar

Stenbukke foretrækker tilsyneladende at være i dyb følelsesmæssig kontakt med sexpartneren. De har brug for at vide, præcis hvor de står i et forhold, før de kaster sig ud i sex. Til gengæld er de meget givende, romantisk anlagte og passionerede sexpartnere.

Stenbukken matcher seksuelt bedst med jomfruer, stenbukke, krebs og tyre.

Se disse Passion Selvsiddende Strømper med Perle Backseam (sponsoreret link)

Vandmanden: 20. Januar – 18. February

Vandmænd (og –kvinder) er kendt for at være generte, men når de først overkommer det, er de meget eksperimenterende seksuelt (sponsoreret link). De vil gerne forføres og har brug for at føle sig intellektuelt stimuleret.

Vandmænd matcher seksuelt bedst med skytter, jomfruer, tvillinger og vandmænd.

Fiskene: 19. february – 20. marts

Fisk er kendt for at være både romantiske og forførende. De har meget intens sex og har en tendens til at lade sig opsluge af øjeblikket og glemme alt omkring sig. De elsker at give, og de er gode til at tilfredsstille deres partnere (sponsoreret link)

Fisken matcher seksuelt bedst med jomfruer, krebs, vægte og skorpioner

Vædderen: 21. Marts – 19. april

Hvis du er vædder, så forlyder det, at du skulle være udstyret med en utrolig udholdenhed (sponsoreret link) og en stærk passion. Du er meget intens og vil gerne tage styringen og i det hele taget sørge for, at den anden har det sjovt.

Vædderen matcher seksuelt bedst med vægte, løver, tvillinger og skorpioner.

Tyren: 20. april – 20. maj

Tyre er angiveligt de fødte livsnydere, og det gælder også på det seksuelle plan. De er meget passionerede, og har det med at gå all in på romantik. De går desuden meget op i forspil (sponsoreret link).

Tyren matcher seksuelt bedst med jomfruer, stenbukke, krebs og skorpioner.

Tvillingerne: 21. maj – 21. juni

Tvillinger er fascinerende, og så er de meget nysgerrige. Og ikke mindst fulde af ballade (sponsoreret link). De vil gerne prøve frække ting af, men har let ved at lade sig distrahere. Tvillingen er den fødte rollespiller i sengen.

Tvillingen matcher bedst seksuelt med tvillinger, væddere, vægte og vandmænd.

Krebsen: 22. juni – 22. juli

De er både intuitive og omfavnende. De tager sig af andre mennesker – også i sengen.

De foretrækker seriøse forhold, og sex skal helst være noget med store følelser, men når det er tilfældet, så vil de gøre alt for deres partner og kan godt lide at være underdanige.

Se hele den frække Fifty Shades-kollektion her (sponsoreret link)

Krebsen matcher bedst seksuelt med stenbukke, fisk, tyre og løver.

Løven: 23. juli til 22. august

Løven fylder meget i landskabet og er fuld af passion. En løve vil helt sikkert gøre sit bedste for, at partneren skal nyde det seksuelle. På minussiden er løver meget opmærksomhedskrævende og vil hele tiden beundres og roses af deres partner.

En rigtig løve sørger for at have glidecreme klar (sponsoreret link)

Løven matcher bedst seksuelt med vægte, løver, væddere og skorpioner.

Jomfruen: 23. august til 23. september

Jomfruer er perfektionister, og det gælder også i sengen. Det hele kan ikke blive godt nok. Derfor er de detaljens mestre, og de vil gøre ALT for at tilfredsstille deres sexpartner.

Detaljen gør forskellen - find de frækkeste strømper her (sponsoreret link)

Jomfruen matcher bedst seksuelt med vægte, fisk, stenbukke og tyre.

Vægten: 23. september – 23. oktober

Vægte er – som navnet antyder – meget afbalancerede. De er også gode til at give udtryk for deres lyster, ligesom de anses for at være creative. De vil gøre det meste for at tilfredsstille partneren og er til både frækt lingeri (sponsoreret link) og masser af forspil.

Vægten matcher bedst seksuelt med løver, tvillinger, skytter og vægte.

Skorpionen: 23. oktober – 21. november

Skorpioner går for at være de mest sensuelle af dem alle. De går meget ind i intimitet, og så er de mere trofaste end andre stjernetegn. Siges det. De har en stærk drift, men der er også stærke følelser involveret.

Skorpionen matcher bedst seksuelt med løver, tyre, skorpioner og fisk.

Monogamy - testvindende brætspil for par kun kr. 179,- (sponsoreret link)

Skytten: 22. november – 21. december

Skytter er spændende sexpartnere, fordi de er både legesyge og sjove. Og så er de villige til at prøve det meste af. De er gode til at give opmærksomhed i sengen, men til gengæld forventer de også spontanitet.

Hvis du er en ægte skytte, så tør du godt prøve dette ;-) (sponsoreret link)

Skytter matcher bedst seksuelt med tvillinger, vægte, løver og vandmænd.

Sponsoreret indhold