Droppede fyren: Stoppede sin minipenis i hendes navle

Foto: All Over

Lad os lige med det samme understrege, at størrelsen ikke er altafgørende. Så langt fra. For selv om du ikke er udstyret med en stor penis, så kan du sagtens gøre din partner glad alligevel.

Men der er alligevel ting, du måske skal holde dig fra, med mindre din partner har givet tydeligt tilsagn om, at det er frækt. Det fremgår tydeligt af Nilufer Atik, der ikke var tilfreds med sin fyrs evner i sengen. Hun fortæller i The Sun, hvordan hun mødte sin eks, da hun som 30-årig skribent flyttede til London for 10 år siden.

Vis dette opslag på Instagram

#eucerin #stylistlive

Et opslag delt af Nilufer Atik (@nilufera5) den

I starten var alt hot, og hun beskrev ham som flot, charmerende og med en skæv humor. Kvaliteter som hun altid havde efterspurgt hos en mand.

Nilufer var vild med, at ’Robin’ var god til at lytte, ikke rendte efter andre kvinder og var meget sammen med sin familie. Med andre ord var alt godt, lige indtil de skulle knalde.

Han kyssede ganske vist godt, men hun sammenligner hans seksuelle udstråling med en død rejes, og han havde en ’virkelig minimal penis’ (sponsoreret link).

Det var dog næsten det mindste problem, for ifølge Nilufer var hans teknikker mildest talt mangelfulde.

Hun var for eksempel ikke vild med, at han suttede på hendes tommelfingre eller masserede hendes begge øreflipper samtidig. Men noget var værre end det.

- Jeg mærkede hans syv centimeter (sponsoreret link) gnide sig mod min navle. Først troede jeg, han var ved at skifte stilling. Jeg var chokeret. Tænkte han, at det var ophidsende, eller troede han, at det var mit mere intime område.

Hun besluttede sig for at give ham endnu en chance, men det varede igen tre minutter med det samme håbløse forspil med den lille bonus, at han slikkede hendes øjenlåg.

Og så efter tredje gang sagde hun stop.

Hvis du har en lille penis, så er det her, du skal kigge.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close