Det frække 8. januar 2019

7 måder du kan få din penis til at virke større

Kunne du godt tænke dig, at din penis så ud af lidt mere? Både i omklædningsrummet og sammen med din partner? Så er hjælpen lige her.
Foto: All Over

Så er nytåret skudt ind, og det er atter blevet hverdag igen. Desværre blev 2019 heller ikke indledt med, at din penis på forunderlig vis vokset, da årsskiftet indtraf, og du står nu tilbage med præcis det, du plejer forneden.

Men fortvivl ej, for vi har her på det frække en række gode råd til dig, der gerne vil have den til at se ud af lidt mere.

Her er således

7 måder du kan få din penis til at virke større

  1. Tab dig. Det er et velkendt fænomen, at det ekstra kropsfedt får penis til at virke mindre. Den bliver ganske enkelt begravet i omgivelserne og har mindre chance for at blive vist frem i sin faktiske længde.
  2. Trim dig. Hvis din pubesbehåring mest af alt ligner et krat eller en busk, så kan mangt og meget gemme sig dernede. Din penis inklusive. Du kan lige hente et par gratis centimeter på den baggrund. Vær dog opmærksom på, at det kan give en dum effekt, hvis du fjerner alt. For det første viser undersøgelser, at de færreste kvinder foretrækker området omkring penis helt glat, og for det andet risikerer du at komme til at ligne en lille dreng, hvis din penis er meget lille.
  • Køb en mindre bil. En stor SUV signalerer kompensation for dit udstyr forneden. Så hvis du for alvor vil signalere, at den er stor, så vis omgivelserne, at du har selvtillid nok til at køre en Citroën C1.
  • Spis dig ud af problemerne. Flere undersøgelser har vist, at din penis har godt af følgende fødevarer: Bananer (ja, den er god nok – de indeholder potassium), spinat, kaffe, tomater, chili, vandmelon, grøn te, ingefær, laks, gulerødder, lever, kyllingebryst, selleri og kirsebær.
  • Brug en penispumpe (sponsoreret link). Ved at skabe et vakuum kan du få vævet i din penis til at udvide sig og få den til at se markant større ud. Virkningen fortager sig dog.
  • Brug en penisforlænger (sponsoreret link). Hvis du vil have noget mere permanent, skal du investere i en penisforlænger. I dag fremstilles der mange rigtigt gode af slagsen, som giver en dokumenteret effekt. Du kan købe nogle kvalitetsprodukter her hos Sinful (sponsoreret link).
  • Endelig er det en ide at prøve et sleeve (sponsoreret link). Det er den allerletteste måde at få din penis til at virke større. Du trækker det ganske enkelt henover penis, og vupti er både længde og omkreds vokset. Husk dog, at det ikke ser overbevisende ud i bruseren.
  • Sponsoreret indhold