Det frække24. marts 2019

11 ting du er nødt til at vide om penis

Værsågod! her er 11 ting, du er nødt til at vide om penis.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/banan_boejet_1.jpg
 Foto: All Over

Omspundet af myter om magt og magi. Sjoveren, svaberen, kosten, kæppen, bananen, pikken. Kald den, hvad du vil. Den mandlige penis har altid fascineret os.

Men ved du nu også alt, hvad der er at vide om den?

Mon ikke der er en ting eller to, du gerne vil blive klogere på?

Vi her på Det Frække har i hvert fald sat os for at give dig ...

11 ting du er nødt til at vide om penis

1. Ordet penis kommer fra latin og betyder oprindelig ’hale’.

2. Det vurderes, at en ud af 400 mænd har evnen til at give sig selv et blowjob. Det kaldes i øvrigt ’autofellatio’.

20 procents rabet på de 20 mest solgte produkter hos Sinful

3. En gennemsnitlig mand har cirka 11 rejsninger om dagen. Og før du begynder at stirre dine mandlige kolleger lidt for meget i skridtet, så husk på, at cirka ni af disse indtræffer under nattesøvnen.

4. Det er ikke blot rart, men også sundt for en mand at få udløsning jævnligt. Således nedsætter det blandt andet risikoen for testikelkræft, ligesom det nedsætter produktionen af stresshormoner og i sidste ende risikoen for slagtilfælde.

Se alle de frække Fleshlight-produkter her

5. Denne er mest til kvinderne, da mændene udmærket er klar over det: Undersiden af penis er den mest følsomme – og i særdeleshed lige der på bagsiden af hovedet, hvor ’strengen’ sidder.

6. Kun omkring seks procent af verdens mænd har brug for ekstra store kondomer. Men det forhindrer næppe mange flere i at købe dem. Måske lidt som når en bybo køber en firehjulstrækker.

Køb almindelige sikre kondomer her

7. Størstedelen af mænd har en penis, der er betragteligt større i stiv tilstand i forhold til slap. Såkaldte ’growers’. En person med en ordentlig svaber, som imponerer de andre mænd i brusebadet efter fodbold, men som ikke vokser noget videre under rejsning kalder ’showers’.

8. Undersøgelser har vist, at flest kvinder lægger vægt på, at penis har en stor omkreds og ikke længde. Som udgangspunkt måler skeden heller ikke mere end 7 centimeter, men udvides under ophidselse.

Sådan gør du din penis større

9. Hvis penis slet ikke benyttes over en lang periode, kan den skrumpe. Så bare giv den en jævnlig omgang med højrehånden.

10. Der er stor forskel på penisstørrelser, alt efter hvor i verden du befinder dig. Nogle af de største sjovere finder man således i Congo med et gennemsnit på 16-18 centimeter, mens man på den koreanske halvø ligger og roder rundt med et gennemsnit på 10 centimeter.

11. Nej, penisstørrelse har absolut ikke nogen sammenhæng med skostørrelse. Til gengæld er der en sammenhæng mellem penisstørrelse og fingrene. Hvis mandens ringfinger er længer end pegefingeren, viser forskning, at der er større sandsynlighed for en stor penis, end hvis det omvendte er tilfældet.

Sponsoreret indhold