Det frække20. januar 2022

Nu kan du igen knalde på klubben med guldstjernen

Mens mange af de små swingerklubber slet ikke har haft lukket i januar, åbner en af Europas mest eksklusive i aften
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ipurestockxthree249357_1.jpg
 FOTO: MEGA

De danske sexklubber har stønnet under vægten af diverse corona-nedlukninger og restriktioner.

Den seneste måneds tid har klubberne valgt forskellige strategier, hvor nogle har haft helt lukket, mens andre har budt gæsterne velkommen med coronapas.

TUCAN

Danmarks største klub Tucan ved Kolding lukkede lige før jul, men de er nu klar til knaldefesterne igen. Det fortæller Torben, som ejer Tucan sammen med sin kone Mie:

- Det var jo en frivillig nedlukning, for vi syntes, det virkede lidt utrygt på det tidspunkt. Men nu er omikron tilsyneladende mindre farlig end frygtet, så vi glæder os til åbningen torsdag. Det gør vores medlemmer også, for over 100 har allerede tilmeldt sig. Så der kommer helt sikkert gang i den, siger Torben.

Han oplyser, at klubben fra maj 2021 og året ud oplevede en potent vækst på hele 60 procent i forhold til samme periode før coronaen.

Tucan Club har også lige modtaget en Gold Star som en af de bedste klubber i Europa af den eksklusive swingerguide secretswingerlust.com. Ifølge Torben svarer en Gold Star til tre Michelin-stjerner i gastronomien.

Testvinderen der booster alle pars sexliv

Vanløse

SE og HØR har talt med Trine, der ejer klubben Secret Swingers i Vanløse i København. Hun skulle have åbnet klubben i foråret 2020, men det gik jo ikke som håbet på grund af en vis virus. Og siden måtte åbningen udsættes gang på gang.

- Ja, vi nåede faktisk kun at have åbent i 19 dage i 2020. For vi fik en brandskade, da restriktionerne blev hævet. I denne omgang har vi så haft åbent siden maj 2021. Og det er gået op og ned.

Bekymring

Trine, der åbnede Secret Swingers, i klubben Adam og Evas gamle lokaler, har mærket coronaen:

- Vi kan mærke, at der er bekymring, når smitten stiger, og så holder flere sig væk. Når folk så vænnet sig til det niveau, kommer de tilbage, siger Trine, der oplyser, at de selvfølgelig kræver coronapas, og ikke sælger alkohol efter 22.

- Ikke at vi sælger så meget af det i forvejen, for gæsterne kommer af andre årsager, griner Trine.

Prøv en begynderbox med sexlegetøj

Besøg

Hun fortæller, at de på det seneste ikke har oplevet, at gæster efter et besøg har meldt om smitte. Men et par gange har medlemmer afmeldt besøg med henvisning til corona eller isolation.

Klubejeren regner med, at der langsomt vil komme mere liv i lokalerne, efterhånden som coronaen slipper grebet om Danmark:

- Det går ikke amok lige med det samme. Dertil sidder coronafrygten nok lidt for dybt, siger Trine, som oplyser, at det mest populære er, når et swingerpar inviterer til gangbang.

Også mandagsklubben, hvor bisex mellem mænd er på plakaten, er et tilløbsstykke:

- Her kommer mange blandede par, hvor man ikke er bange for kontakt mellem mændene, forklarer Trine.

Klubberne

Andre klubber, der har haft åbent hele januar på trods af restriktioner i den seneste måned, er:

City Swingers, Amager.

El Diablo, Holbæk.

Afrodite, Ringe.

Club Eclaire, Aalborg.

Tucan ved Kolding åbner den 20. januar.

Dark Secret i Glamsbjerg 22. januar.

Swingland i Ishøj og Swingergaarden ved Slagelse regner med at åbne omkring 1. februar.

Sponsoreret indhold