Dansk swingerklub søger vært med særlige kvalifikationer

Swingerklub i Vanløse søger receptionist med helt særlige kvalifikationer.

Swingerklub i Vanløse søger receptionist med helt særlige kvalifikationer.

FOTO: MEGA

Mangler du et studiejob, er det nu skal spidse øren:

Er du over 20, servieorienteret og udadvendt, god til både dansk og engelsk og tilmed smilende og mødestabil, er det måske dig, som skal være den nye vært/værtinde i den københavnske swingerklub Secret Swingers.

Mere lir i hverdagen - køb tre stykker sexlegetøj for 500,-

Klubben i Vanløse, der har til huse i samme lokaler som den hedengagne sexklub Adam og Eva, søger i et stillingsoplag på facebook flere værter. 

Og her fremgår det, at et af kravene til dig er, at du IKKE er swinger.

Nøgne

Det kan jo lyde en anelse parakdoksalt, i og med at det vel er nemmere at tilbringe arbejdstiden blandt nøgne, knaldende mænd og kvinder, hvis man selv har en rem af huden.

Trine, der ejer legepladsen for frisindede voksne, forklarer overfor SE og HØR om kravet:

- Sådan var det, da jeg selv begyndte som værtinde i Adam og Eva 1999. Vi Vi er der for at passe på gæsterne. Derfor er det vigtigt, at man ikke har nogle særlige relationer til nogle af gæster. Det kan fx være lidt sværere at løse en konflikt mellem nogle gæster, hvis man har haft sex med en af dem. Jeg kan godt lide vores professionelle tilgang til det, siger Trine, der aldrig selv har swinget.

Frækt undertøj booster sexlivet

Hvorfor så arbejde i en swingerklub, hvis man ikke selv er det?

- Fordi det er jordens fedeste job, skønne mennekser, et skønt univers. Der er en dejlig umiddelbarhed blandt gæster og personale, og stemningen er god. Alle er lige, når de lægger tøjet!

Prøv sinfuls hotte bokse med kæmpe udvalg af sexlegetøj

Diskrimination

I jobopslaget er der ingen krav til dit køn, hvilket kan skyldes, at andre klubber før har fået ballade, når de kræver højere priser for mænd end for kvinder. Man må nemlig ikke diskriminere på bagrund af køn, alders og religion, race og seksualitet.

Tidligere har Adam og Eva endda fået Ligestillingsnævnet på nakken, da de afviste en 18-årig mand, da han søgte job som receptionist. Han var for ung, mente Adam og Eva. Og det må man angive som grund til ikke ansætte nogen.

Så kan man spørge sig selv og Trine, om det ikke er at diskriminere i forhold til den kommende værts seksualitet, at vedkommende IKKE må være swinger..?

Som vært/værtinde i Secret Swingers skal du blandt styre baren.

- Haha, det kan da godt være, det har jeg faktisk ikke tænkt over. Men hernede i Secret Swingers er vi faktisk ret åbne seksualitetsmæssigt. Vi når hele vejen rundt: Unge, ældre er velkomne, og biseksuelle mænd og transer tilgodeses også, siger Trine, der regner med at ansætte tre-fire værter eller værtinder.

De skal arbejde op til 15 timer om ugen til en hyre på mellem 140 og 170 kroner i timen. For det skal de også skifte lagener og stå for lettere rengøring.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close