Det frække 16. november 2021

Nudisme gav par smag for swingersex

Det begyndte med, at Lea gik topløs - nu nyder hun at se, når Richard har sex med andre kvinder
FOTO: Monogam-ish

Normalt har nudister det stramt med, at man seksualiserer nøgenhed og hele naturist-oplevelsen. 

Lige nu: Spar 60 procent på det frække legetøj 

De vil derfor også have det anstrengt med denne historie om Lea og Richard, som begyndte med at eksperimentere med nudisme - og endte som swingere.

I videopodcasten Monogam-ish, som du kan se herunder, fortæller det amerikanske par om rejsen fra ærbar topløshed og nudisme til swingerferier og trekanter:

Parret mener selv, at nudismen har fungeret som portalen ind i swingerlivsstilen:

- Hun begyndte at gå topløs et par steder, hvilket gav hende en optur og en masse gode vibrationer, siger Richard om sin kones første skridt på strande, hvor den slags ikke er forbudt.

- Det viste sig også at ophidse mig, at hun gik topløs - det gjorde mig selv ikke sur eller jaloux, fortæller Richard og afslører her indirekte, at han og fruen er opvokset i det dybt konservative og religiøse Alabama.

Luksussex til det eventyrlystne par: Prøv premium versionen af årets mest sexede julekalender

Det gav parret, der har været sammen siden 2008, blod på tanden, og snart rejste de til nudistområder i USA og Mexico. Og så var der lagt i ovnen til deciderede swingerresorts i Caribien.

Biseksuel

Lea er biseksuel og vild med kvinder - og har ikke lyst til andre mænd end Richard:

- Jeg er en one dick girl! Og jeg vil slet ikke en diller i munden og en i vagina. Selv om det er nemt for mig som kvinde at få sex med andre mænd, gider jeg det ikke, siger Lea og fortæller, at de begyndte med trekanter med en kvinde.

- Dem nyder jeg meget, det er sensuelt og sjovt og frækt, og man lærer meget af hinanden som kvinder. Men også hårdt arbejde. Så fandt vi ud af, at det tænder mig mere at se på min mand, når han har sex med andre kvinder, mens jeg masturbarer. Og det er helt anderledes end at se porno, udtaler Lea, der er væsentligt yngre end sin mand, som hun har børn med.

Bar røv og (golf-)køller

At nøgenhed IKKE behøver at have med sex at gøre, fremgår af to events med Naked Golf, der løber af stablen i København og Aarhus i efterårsferien.

Arrangeret af Camping Aarhus i forbindelse med World Body Confidence Day hylder minigolfen den nøgne krop: Som der står i pressemeddelelsen:

'Det kan være grænseoverskridende bare at være til stede i sin nøgne krop, fordi så mange af os er vant til at kritisere vores kroppe hele tiden. Det vil vi gerne være med til at lave om på!

Derfor har vi sørget for at skabe et trygt rum, hvor nøgenheden bare er en naturlig del af dagen. Her er der ikke plads til fordomme - kun minigolf og hygge lige som naturen har skabt os!'

Hverken fotografering, sex eller stirren er tilladt.

[node:aller-poll]

Sponsoreret indhold