Det frække27. maj 2021

Journalisten Louise i swingerklub: Derfor dyrkede jeg sex for åben mikrofon

Gonzojournalistik fra øverste skuffe: Danske Louise Fischer lavede radioreportage fra swingerklub - og gik i seng med et medlem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/2021-05-27_12-47-11.png
 FOTO: Privat.

Der er et klassisk mundheld i journalistik om, at man ikke må gå i seng med sine kilder.

Den regel stak journalisten Louise Fischer skråt op, da hun lavede en radioreportage fra swingerklubben Swingland i Ishøj syd for København.

Fischer dyrkede nemlig sex med et af klubbens medlemmer - for åben mikrofon.

SE og HØR tog fat i den medieombejlede Fischer fra Aarhus.

Var det planlagt, at du skulle knalde?

- Ja, hvis det gav mening i reportagen. Jeg var i klubben fra 18 til 24 for at dække genåbningen. Jeg talte selvfølgelig med en masse af gæsterne, der syntes, at jeg burde opleve det selv.

- Faktisk virkede det helt naturligt i situationen, hvor jeg sad på en kæmpe madras, som medlemmer kalder Rondelen, sammen med mange andre par. Jeg blev overrasket over, hvor gode gæsterne er til at spørge om lov, at sikre sig samtykke - og over, hvor meget fokus der er på, at kvinderne får nydelse.

Altid et frækt tilbud på sinful.dk: få tre for 500,-

https://imgix.seoghoer.dk/2021-05-27_12-06-08.png

Louise er ikke bange for at bruge sig selv, når hun er på reportage.

Var det et godt knald?

- Ja, det var det. Måske ikke det bedste nogensinde, men det kan også være lidt svært at være 100 procent tilstede hele tiden, når man samtidig er på arbejde. Jeg var også tiltrukket af fyren. Han virkede sød og havde nogle gode pointer om swingerlivet. Han var en god kilde...

Gonzo

Den berygtede og afdøde Hunter S. Thompson var godfather til den såkaldte gonzo-journalistik, hvor journalisten investerer sig selv i opgaven - føler du et slægtskab med ham?

- Ja, absolut! Jeg har altid engageret mig i mine journalistiske opgaver og brugt mig selv. Thompson er klart en forbillede, selv han og genren er meget machoagtig.

- Men jeg er alt andet end pæn pige. Jeg kommer heller ikke fra en pænt akamedmikerhjem, og de der stereoetyper om mænd og kvinder trænger til at blive revurderet godt og grundigt.

Karriere

Er du bange for blive kendt som swingerjournalisten?

- Nja, jeg kan så meget andet. Sex skal ikke afgøre min karriere. Alle har sex. En stor del af mig som journalist er at engagere mig i, hvad jeg laver.

Skal du i swingerklub igen?

- Jeg har ikke planlagt noget, men jeg vil gerne, siger den meget lattermilde Louise Fischer til SE og HØR.

Lækkert lingeri booster sexlivet

Sponsoreret indhold