Det frække10. juni 2019

Mel B lancerer frækt legetøj

Den mørke Spice Girl lancerer nu en vibrator, der ligner læbestift
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega265706_002.jpg
 Foto: MEGA

Det kommer næppe bag på nogen, der bare har fulgt lidt med i vores elektroniske spalter, at den labre Spice Girl med navnet Melanie Brown er mere end almindeligt glad for sex.

Ikke blot har hun tidligere erklæret sig biseksuel og hævdet at have haft sex med sin kollega Geri Halliwell, men hun har også berettet, hvordan hun har et ualmindeligt højt sexdrive og helst skal have opfyldt sine lyster flere gange om dagen.

Her finder du det frækkeste sexlegetøj til kvinder

Og nu vil hun så lancere sin egen kollektion af sexlegetøj, fordi hun efter eget udsagn ikke var tilfreds med udvalget i England.

Det skriver The Sun.

Ifølge avisen er den 43-årige sangerinde og talentdommer i kontakt med forskellige producenter, og hendes planer er, at kollektionen også vil indeholde frækt legetøj til mænd.

En kilde fortæller til The Sun, at Melanie har forhørt sig hos flere britiske kvinder, som har beklaget sig over det hidtidige udvalg på markedet.

- En spurgte om en vibrator, som ligner en læbestift, men du kan ikke få sådan en i Storbritannien, og de sender dem ikke hertil - det er meget frustrerende, siger en kilde.

Hos danske Sinful kan du få en lækker vibrator, som ligner en læbestift

Det agter Mel B at gøre noget ved, at der skal angiveligt et leopardmønster på legetøjet, som jo er hendes varemærke.

- Hendes mål er at have en eksklusiv serie, lyder det fra kilden.

null

Sponsoreret indhold