Det frække 2. juni 2019

Hvordan frækt legetøj kan gøre en forskel for jeres sexliv

Er du i tvivl om, hvorvidt frækt legetøj er noget for dig og din partner? Så læs med her, hvor 8 læsere har fortalt om deres oplevelse med frækt legetøj.
Foto: Shutterstock

Vidste du godt, at det at bruge sexlegetøj faktisk er helt normalt? Vi har spurgt nogle af Sinfuls brugere om, hvordan de oplevede det at introducere sexlegetøj ind i deres parforhold. Lige nu kan du hos Sinful spare helt op til 50% på populært sexlegetøj til par. (sponsoreret link)

“Vi synes vores forhold var begyndt at blive lidt kedeligt, derfor blev vi enige om at udforske lidt mere i vores sexliv. At introducere sexlegetøj gjorde, at vi fik prøvet nogle grænser af og udforsket nogle ting, som vi ikke havde prøvet før.” - Michael, 41 år.

“Sexlegetøj har været med til at gøre min kone mere nysgerrig, hvilket jeg kun synes er dejligt. Vi har fået rykket vores grænser, og vi er blevet meget bedre til at snakke mere om, hvad det er vi tænder på.” Peter, 39 år.

“Vi har fået mere åbenhed og lyst til nye udfordringer i soveværelset. At bruge sexlegetøj har givet os tid til at lege mere sammen. Det har været ret fedt!” - Randi, 44 år.

“Efter vi er begyndt at bruge sexlegetøj, når vi er sammen, har vi fået meget mere at eksperimentere med - også ting vi måske ikke tidligere havde forsøgt os med. Sexlegetøj kan jo være mange ting, så selv bare en erotisk massage med en skøn glidecreme, kan være nok. Jeg føler i hvert fald, at jeg får meget mere opmærksomhed fra ham end tidligere.” Sofie, 29 år.

“Vi har klart fået øjnene op for nogle nye aspekter af vores sexliv. Der er kommet meget mere humor, spænding og variation ind i det, end der normalt plejer at være. Man får meget mere lyst til hinanden, når man ved, at det altid vil være en dejlig og intim oplevelse, man ser frem mod.” Kasper, 27 år.

“Når man har været sammen i noget tid, kan man godt opleve, at man lidt kan miste gnisten. Men efter vi begyndte at bruge sexlegetøj, er vi blevet meget bedre til at lege sammen og udforske vores seksualitet med hinanden. Vi har i hvert fald begge oplevet at blive overrasket over, hvad forskelligt sexlegetøj kan gøre - på den positive måde!” Niels, 54 år.

“Vi er blevet mere intime med hinanden, efter vi har introduceret sexlegetøj. Favoritterne er nok en Magic Wand, der kan bruges både på mig og på ham, bare med forskellige formål. Nå ja, og en lækker glidecreme er helt sikkert et musthave!” Rebekka, 36 år.

“Efter vi er begyndt at bruge sexlegetøj, har vi faktisk sex meget oftere. Det er som om, at vi næsten ikke kan vente med at hoppe ind under dynerne, når først vi ser hinanden efter en travl dag. Sex er pludselig ikke noget, hvor det bare handler om at få en orgasme. Det handler lige så meget om at udforske hinandens kroppe, pirre hinanden og sammen opfylde hinandens fantasier. Jeg har opfordret flere af mine veninder til at give sig i kast med sexlegetøj. Både sammen med deres mænd, og når de er alene.” Charlotte, 45 år.

Sponsoreret indhold