Det frække4. januar 2019

Flydende sexlegetøj

Her er det økologiske, flydende sexlegetøj
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shutterstock_556291960.jpg
 Foto: Shutterstock

Hvis vi siger flydende sexlegetøj, hvad siger du så?

Du tror nok, det er løgn, men der findes faktisk flydende sexlegetøj. Glidecreme er nemlig en af de ting, der hører ind under betegnelsen sexlegetøj - måske mest af alt i kategorien “tilbehør”. Som noget helt nyt har man i Danmark udviklet verdens første svanemærkede glidecreme, som kan være med til at gøre sexlivet endnu mere glidende.

Økologisk intimpleje

Den svanemærkede glidecreme er en del af en serie af intime plejeprodukter. Fælles for produkterne er, at de alle er økologiske og har fået flere flotte miljømærkninger, som betyder, at man roligt kan bruge produkterne på ens mest intime områder. Produkterne kommer fra det danske mærke Kaerlig (sponsoreret link), som medstifter af Sinful, Mathilde Mackowski, står bag. I produktserien finder man en række produkter, som hver især kan være med til at gøre ens seksuelle oplevelse endnu bedre på helt naturlig vis.

Du kan finde de fleste af produkterne fra Kaerlig i den lækre Kaerlig Gaveæske (sponsoreret link).

Få en fræk og naturlig tur i soveværelset

Når du skal gøre dig klar til at tage den helt store tur under dynerne sammen med din partner, kan det være ekstra lækkert at tage et dampende varmt bad sammen, som virkelig kan sætte gang i lysterne. Brug Kaerlig økologisk intim skum sæbe (sponsoreret link) til at vaske hinandens mest intime områder helt rene.

Ryk aktiviteterne ind i soveværelset, og giv hinanden en lækker massage med Kaerlig økologisk massageolie (sponsoreret link), som også er at finde i den lækre gaveæske. Når I begge er helt nøgne og smurt ind i lækker, blødgørende olie kan det jo ske, at der sker lidt ekstra. Derfor kan I med fordel skifte over til den medfølgende Kaerlig økologisk glidecreme (sponsoreret link), der kan give jer en ekstra glidende fornemmelse, når først I skal til rigtigt at rulle rundt i lagnerne.

Skal kvinden i forholdet have lov til at få en endnu vildere oplevelse under sex, kan I forsøge jer med den sidste ting i gaveæsken, nemlig Kaerlig økologisk orgasme gel (sponsoreret link), som hun kan smøre på hendes klitoris og opleve vilde sentationer, når den pirrende pebermynte kilder hende alle de rigtige steder og gør hende ekstra følsom omkring klitoris.

Det eneste produkt, der ikke er at finde i gaveæsken, er Kaerlig økologisk anal glidecreme (sponsoreret link), men den kan man med fordel vælge at købe med som en fin lille ekstra gave, hvis der skal gang i lidt bagdels-action.

Sponsoreret indhold