Det frække15. december 2017

Utroskab: Her er hendes typiske løgne

Her er de fem undskyldninger du som mand skal holde øje med, hvis du vil finde ud af, om hun er utro
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/julefrokost1_2.jpg
 Foto: All Over

Det er julefrokosttid og dermed også højsæson for utroskab. Men en ting er, hvad der sker en beruset aften i kopirummet på arbejdspladsen. En anden er den mere systematiske utroskab, som foregår uge efter uge efter uge, uden at du ved noget om det.

For mens der oftest tales om mænds utroskab, så er kvinder ikke ret meget bedre til at holde sig til deres partner. Det fremgår i hvert fald på websitet Ashley Madison, hvor folk i faste parforhold kan møde hinanden og gøre ting, som ikke stod i ægteskabskontrakten.

Find en fræk bodystocking ;-) (sponsoreret link)

Utroskabssitet har spurgt en række af deres 35 millioner medlemmer om, hvilke undskyldninger de finder på over for deres partner, når de i virkeligheden skal ud af huset for at knalde med deres affære.

Og øverst på listen over kvinders undskyldninger er, at de skal ud med veninderne. Selv om der bestemt ikke er nogle veninder, der hvor hun skal hen.

På andenpladsen er en undskyldning så gammel som ’Matador’. Overarbejde er således en klassiker, der altså ikke behøver at involvere en mandlig bankdirektør og en ung kasseasssistent.

På tredjepladsen er det igen veninderne, der tages i brug. Disse bliver nemlig også nogle gange disse i affæren, så de kan koordinere historier, hvis manden fatter mistanke. ’En ven dækker over mig og siger, jeg var sammen med hende,’ lyder undskyldningen.

Ved du, hvad hendes utroskab skyldes? Sådan får du en større penis (sponsoreret link)

Og så skal du have øjnene åbne, hvis hun siger, at hun skal shoppe. Måske er det den sikreste måde for hende, at sikre, at du ikke vil med hende, men måske du skulle insistere på at gå med næste gang. For shopping er på fjerdepladsen over undskyldninger.

Sidst – men ikke mindre alvorlig – er situationen, når hun siger, hun skal ned for at træne. Fitnesscenteret er nemlig ikke blot et sted, hvor mange affærer opstår, men det bliver også brugt som en løgn, når hun i virkeligheden skal mødes med en anden mand. Her er det ekstra smart, at hun skal i bad bagefter, så du ikke fatter mistanke, når hun kommer hjem med vådt hår og ingen energi tilbage til dig.

I undersøgelsen sagde halvdelen, at de fra tid til anden skiftede løgn. Lige ofte nok til, at manden derhjemme ikke får mistanke.

En fjerdedel af kvinderne skiftede løgn hver gang.

Kvindernes top fem over løgne

1. Går ud med vennerne - 29%

2. Overarbejde - 18%

3. En ven dækker over mig og siger, jeg var sammen med hende - 17%

4. Shopping - 15%

5. Fitnesscenteret - 12%

Sponsoreret indhold