Det frække15. oktober 2017

Knap så stor penis? Sådan knalder du hende glad alligevel

Stod du ikke forrest i køen, da der skulle deles store penisser ud, så lad være med at gå i panik. Du skal bare finde de rette stillinger.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/banan1_0.jpg
 Foto: All Over

Las os først og fremmest slå fast. Det er ikke størrelsen, det kommer an på. I en undersøgelse foretaget af schweiziske forskere blandt en lang række kvinder, viste det sig, at størrelsen kom helt nede på en sjetteplads over de ting, en kvinde ønsker sig ved en penis.

Se hvad der kommer på de fem første pladser her.

Men er du alligevel lidt ærgerlig over størrelsen på fyren dernede, så har vi med lidt hjælp fra den britiske avis Daily Star tre stillinger til dig, som kompenserer for de manglende centimeter.

Pude

Missionærstillingen bliver nogle gange beskyldt for at være kedelig. Men det er der en grund til. Blandt andet kan begge par finde stor nærhed ved, at man både kan have ansigterne mod hinanden og følge med i, hvad der sker. Men stillingen er også god for de knap så voldsomt udstyrede, hvis man lige giver den et lille twist. Således kan du med fordel anbringe en pude under hendes bækken og dermed skabe en bedre vinkel. Du kan nu ramme hendes g-punkt. Vil du gøre det endnu bedre og gøre det ud for din manglende tykkelse, kan du klemme hendes lår sammen.

Har du en blowjobmaskine?

Benene i vejret

Der er heldigvis flere skud I bøssen, hvis ovenstående ikke var nok. Så snart du løfter hendes ben op, så gør du dig selv større. Læg dem rundt om din hals, og på den måde, gør du hendes skede smallere. Du vil føle dig som en konge. Ligeledes vil det også gøre dine chancer for at stimulere hendes g-punkt større.

ER DU KLAR TIL DEN FRÆKKESTE BUBBLE BUTT?

Bagfra

Doggy style er god stil. Også for dig med en lille penis. Det er nemlig den stilling, der får din penis til at føles størst for hende. Når du tager hende bagfra, og hun skubber sin bagdel bagud, så giver det dig mulighed for at komme dybere, end du ellers ville have gjort. Og så vil du, igen, ramme det eftertragtede g-punkt. Nåja, og så kan du samtidig komme til at lege med hendes klitoris, hvis ellers du ikke mister balancen, når du skal række ned under hende.

Sponsoreret indhold