Det frække1. januar 2017

3 sexstillinger til dovne mænd

Er du doven? Fortvivl ej. Du kan stadig tilfredsstille din kvind
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/doven_sex_sinful.jpg
 Foto: Sinful.dk

Vi kan alle have brug for at gå ned i gear engang imellem – mand som kvinde. Dog er det ofte manden, som i udvalgte stillinger, gør en del af arbejdet.

Derfor får du her 3 effektive sexstillinger, der ikke kræver det store arbejde fra mandens side.

Sammen med Sinful.dk giver vi dig, kort fortalt, 3 fantastiske sexstillinger, der tillader dig at være doven.

Guiden til den dovne mand: Sådan bibeholder du fantastisk sex

1. Skeen

Vi snakker ikke om bestikket i skuffen. Vi snakker derimod om sexstillingen, du kender så godt fra soveværelset.

Din partner ligger på hendes side med knæene let bøjet. Du ligger på din side bagved hende, ansigtet vendt mod hendes nakke. Hermed er du i en perfekt position til at kærtegne hendes bryster eller klitoris.

Prøv at bruge en klitoris-stimuleringsolie, der øger blodgennemstrømningen til klitoris, så din kæreste bliver ekstra følsom.

Skal du gøre det ekstra sexet for din kæreste, kan du oveni dette også holde en vibrator på hendes klitoris. Her kan en ”Bunny-vibrator” være ekstra sjov, da den netop er designet til nydelsesfuld klitorisstimulation.

2. Doven doggy-style

Hvis du er for træt til en normal doggy-style, så prøv den dovne version i stedet for.

Din kæreste ligger fladt på maven med benene strakt ud bag sig. Læg eventuelt en pude under hendes hofter for at løfte dem. Dernæst lægger du dig oven på hende, ansigtet vendt mod hendes baghoved. Sørg for at bøje i knæene og placér dine ben på sengen, så det ikke bliver for tungt for hende.

Denne stilling er især egnet til stimulation af G-punktet, forklarer Linda Banner, forfatter til Advanced Sexual Techniques. Hvis du bruger to-tre puder under din kæreste hofter, er der ekstra store chancer for, at du rammer hendes G-punkt.

Du kan også bruge en sexpude, som er udviklet til formålet.

Puden fra ”Liberator Jaz” er netop designet til sexstillinger, som skal gå ind og ramme G-punktet.

[node:aller-related-content]

3. T’et

Bare fordi en sexstilling tillader dig at være ekstra komfortabel og afslappet, behøves den bestemt ikke være kedelig! Derfor skal dig og din partner prøve at lave et ”T”.

Din partner ligger på ryggen med begge ben bøjet. Du ligger på din side, vinkelret på hendes krop. Så løfter du hendes ben, og placerer dem på dine hofter. På den måde former jeres kroppe sammen et T.

Det gode ved denne stilling er, at du har begge hænder frie til at kærtegne hendes klitoris.

Hvis I skal udnytte situationen fuldt ud, så prøv at bruge en parvibrator, som sørger for ekstra vibrationer. LELO har lavet en Luksusudgave, som kan lette arbejdet endnu mere for begge parter.

Meget nemmere, bliver det faktisk ikke?

Sponsoreret indhold