Det frække25. maj 2017

Her de er bedste sexstillinger til dig med former

Kan du gætte, hvilke stillinger der fungerer bedst for kvinder, der har ekstra mange kurver?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/former.jpg
 Foto: All Over

Altså, lad os nu ikke gøre det mere kompliceret, end det er. Uanset vægt og vægtfordeling er der nogle grundlæggende ting, der går igen, når en mand og en kvinde har sex.

Men nogle stillinger fungerer bare dårligere, hvis man som kvinde har rigtig mange kurver og ikke lige rammer det typiske BMI fra modemagasinerne.

KØB DET FRÆKKESTE PLUS SIZE-LINGERI HER

Men hvad er så vejen frem. Ifølge sexekspert og forfatter af bogen 'Curvy Girl Sex:101 Body-Positive Positions to Empower Your Sex Life ' Elle Chase, så handler det grundlæggende om, at fyldige kvinder skal føle sig trygge og selvsikre i sengen. Og det betyder, at man skal glemme alt om, hvordan man synes, man ser ud.

- Fokuser på den glæde, du giver din partner og på den glæde, partneren giver dig.

Hun siger, at man skal distrahere hovedet med de gode ting, der sker i øjeblikket og på den måde glemme de negative følelser, man kan have om sin krop.

OMFAVN DINE KURVER I DENNE DEJLIGE CHEMISE <3

De to bedste stillinger

Missionæren

- Gennem min research har jeg fundet ud af, at enhver type af missionærstilling, hvor modtageren ligger nederste er den bedste at styre. Særligt fordi man kan bruge puder under hofterne og bagdelen og dermes løfte kønsdelene opad, siger Elle Chase til den britiske avis Daily Star.

Hermed gør tyngdekraften, hvad den skal og fjerner alt det, der kommer i vejen. Det gør kroppen mere åben og gør kønsdelene mere åbne for penetration.

Doggy style

- Doggy style er næsten lige så god - men kan være ukonfortabel, hvis du har problemer med knæene eller ryggen, siger Elle Chase.

Her er der let adgang for manden bagved, og kvinden kan bare svaje med ryggen og nyde behandlingen.

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold