Det frække 8. juli 2018

Juli er årets liderligste måned

Se hvorfor juli er den liderligste måned i hele året
Foto: All Over

Juli er manges yndlingsmåned. De fleste af os har ferie, og når man tilmed kan krydre den med strandture, grillmad og rejser, så skulle man ikke tro, det kunne blive bedre.

Men det kan det. For juli er tillige årets liderligste måned. Således viser en opgørelse fra det britiske legetøjsfirma Lovehoney, at 22 procent af de britiske par har mere sex i juli end i årets andre måneder.

Ikke overraskende efterfølges juli af august. Ikke blot i årsrækkefølgen, men også på sexskalaen. Det er nemlig årets næstliderligste måned, hvor 22 procent af de adspurgte par har mere sex end ellers. Den første sommermåned er på tredjepladsen, og i juni har 16 procent af briterne mere sex end gennemsnitligt. skriver avisen The Sun.

Find det lingeri, der gør ham vild i varmen (sponsoreret link)

Værst står det til i november, der er årets klart mindst frække måned, hvilket bringer en strofe fra en gammel Ibens-sang ihu ’Af og til er sex med dig som Ølstykke i November’.

I den triste ende kommer oktober, november, januar og marts.

Særlig godt er det i ferierne – de af slagsen, hvor hjemme forlades. Her angiver hele 62 procent nemlig, at de dyrker mere sex end derhjemme. Årsagen er ifølge parrene selv, at de slapper mere af og har mere tid til rigtigt at tilfredsstille deres partner.

SÅDAN FÅR I BEDRE ORGASMER (sponsoreret link)

På ferierne er der også plads til mere eksperimenterende sex. For efter hotelsengen kommer sex på stranden.

Mærkeligt nok hænger det ikke sammen med mandens testosteronniveau. For ifølge en artikel i magasinet Ask Men, så er der årstidsudsving i hormonproduktionen hos mænd. Og her er testosteronniveauet højest sidst på efteråret og den tidlige vinter, mens juni er lavest.

- Vi kender ikke betydningen af sæsonændringerne for testosteron, men vi ved, at der cirka ni måneder efter testosteronpeaket, bliver født flere babyer. Når der er mere testosteron, må der nødvendigvis komme flere babyer, siger Dr. Spencer Nadolski til magasinet.

Sponsoreret indhold