Det frække19. december 2017

Forskning: Potrygere har mere sex

Ny forskning viser, at marihuanarygere har 20 procent mere sex end andre
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/marihuana_kvinde.jpg
 Foto: All Over

Der er meget delte meninger om lyksalighederne ved marihuana. Men mens de folk, der kæmper for frigivelse af de hallucinogerende stoffer fra hampeplanten over for de politikere, der fortsat ønsker det forbudt, kommer stadig nye forskningsresultater frem.

Blandt disse en undersøgelse foretaget på Stanford University School of Medicine, hvor man har fundet en klar sammenhæng mellem brugen af marihuana og mængden af sex.

I studiet, der blev publiceret af Journal of Sexual Medicine, sammenlignede man data fra mere end 50.000 amerikanere mellem 25 og 45 år i perioden 2002 til 2015.

Her blev deltagerne blandt andet spurgt, hvor ofte de have haft heteroseksuelle samlejer i løbet af de seneste fire uger, og hvor ofte de havde røget marihuana i løbet af det seneste år.

Pep sexlivet of med frækt lingeri (sponosreret link)

Marihuanabrugerne havde haft 20 procent mere sex end de, der ikke røg marihuana.

De kvinder, der røg pot på daglig basis havde gennemsnitligt haft sex 7,1 gange i løbet af de fire uger, mens afholdskvinderne havde haft sex gennemsnitligt 6,0 gange. For mændene hed tallene 6,9 gange mod 5,6 gange for de, der ikke havde røget pot.

- Med andre ord har potbrugere omkring 20 procent mere sex end dem, der holder sig fra det, siger forskningsleder Dr. Michael Eisenberg, der er professor i urologi ved Stanford.

Hvis man deraf udleder, at folk i parforhold har sex cirka en gang om ugen, så kan man således lægge 20 ekstra knald ind på et år, hvis man ryger hash eller pot.

TILBUD: Frækt prisvindende brætspil kun kr. 188,- (sponsoreret link)

- Og jeg tror, at hvis du spørger en mand eller en kvinde, så er 20 gange mere på et år ret meget, tilføjer Eisenberg over for avisen Independant.co.uk.

Først troede man, at disse par røg marihuana efter sex, men det omvendte viste sig faktisk at være tilfældet uagtet race, alder, uddannelsesniveau, indkomst, forældreskab eller religion.

Ifølge en Gallupmåling foretaget i USA for nylig mener 64 procent af amerikanerne, at marihuana skal være lovligt.

Sponsoreret indhold