Det frække21. november 2019

Julegaveide til kæresten: Du må knalde uden om en enkelt gang

Sex-ekspert foreslår en alternativ julegaveidé til par, der gerne vil give hinanden noget ganske særligt.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/juleutroskab.jpg
 Foto: MEGA

- Glædelig jul, skat. Her er din gave. Men du må kun pakke ham ud en enkelt gang.

Hvis du ikke kan finde på en spændende julegave til din udkårne, så var det måske en ide med et såkaldt ’cheat pass’ – altså et frikort til utroskab, som kun må bruges en enkelt gang, hvor du så til gengæld lover ikke at blive vred og såret.

Det lyder som et drømmescenarie for mange ægtefolk. I hvert fald når det gælder dem selv. Når det er partnerens utroskab, der drejer sig om, er tolerancen ofte noget mere udfordret.

Find det frækkeste lingeri lige her

Det er forfatteren Wednesday Martin, der har skrevet bogen ’Untrue’, der siger at særligt mænd burde give deres kvinder denne specielle julegave. Gaven at måtte knalde med andre.

Her er det helt nødvendigt med kondomer - find de bedste og billigste her

Hendes bog handler om, hvordan de fleste ting, vi mener at forstå ved den kvindelige seksualitet, begær og utroskab, er forkerte.

  • Vi ved nu, at længerevarende parforhold går mere ud over det kvindelige end det mandlige begær. Mange eksperter mener nu, at monogami er hårdere for kvinder end for mænd, siger forfatteren.

Og hun bakkes op af videnskaben. For en undersøgelse viste, at mænds lyst til sin partner gradvist, men langsomt faldt i løbet af de første syv år, så skete det meget hurtigere for kvinderne. Inden for de første år og op til fire år, aftog hendes begær hastigt.

Så selv om den store danske og meget omtalte sexundersøgelse Projekt Sexus viser, at mænd har mere lyst til sex end kvinder, så er der samtidig en tendens, der viser, at mænd har lyst til sex med deres partner i mange flere år.

Ikke til utroskab? Her er julegaveideer til frække par

Den danske undersøgelse viste, at 23,1 procent af mændene havde været deres nuværende partner utro, mens det kun var tilfældet for 13,8 procent af kvinderne. Mest utro var beboerne i hovedstaden, mens nordjyderne var de mest monogame.

De klart mest utro var de biseksuelle mænd, der i 55,1 procent af tilfældene havde været deres nuværende partner utro.

Sponsoreret indhold