Mærk intimiteten i december med en erotisk julekalender

Foto: Shutterstock

December nærmer sig, og du er så småt ved at gøre dig klar til en hektisk måned. En måned hvor du fylder dig med julegodter, køber julegaver i ét væk og render til det ene julearrangement efter det andet. Kort sagt: Der går juleræs i den! Men husker du at stoppe op og nyde juletiden? Nyde, at der er plads til at hygge lidt ekstra. Julen er som bekendt hjerternes fest, så hvorfor ikke dyrke kærligheden lidt ekstra i december måned?

Forventningens glæde er den største

Du kan nemt forsøde den ellers så stressede december ved at have noget spændende og lækkert at se frem til hver dag, og der findes et væld af forskellige julekalendere, der kan hjælpe med at gøre dine dage frem mod juleaften lidt sjovere. Men hvorfor ikke vælge at investere i en julekalender, der kan forsøde juletiden for både dig og din partner?

Lad jer forføre af en fræk julekalender

Sinfuls julekalender (sponsoreret link) er fyldt med 24 forskellige erotiske gaver, der indbyder til mere leg og intimitet gennem hele december. Den kan fungere som et kærligt afbræk fra en december måned fyldt med julestress, fordi I sammen tager jer tiden til at åbne de forskellige låger og udforske, hvad der ligger bag dem. Stifter af Sinful, Mathilde Mackowski, håber, at julekalenderen kan være med til at gøre december måned fyldt med kærlighed og intimitet:

“Med en erotisk julekalender håber jeg, at folk får lyst til at bruge deres december på at dyrke intimiteten. Vi har sørget for, at indholdet i julekalenderen passer både til nybegyndere og til de lidt mere erfarne par, fordi indholdet spænder vidt og bredt, så man virkelig har muligheden for at udforske mange forskellige sider af ens sexliv”, fortæller Mathilde Mackowski og fortsætter:

“Jeg håber, at julekalenderen kan være med til at åbne op for flere snakke i soveværelserne omkring, hvad man tænder på, hvilke fantasier man har, og hvordan man sammen kan komme tættere på den ultimative nydelse.”

Ifølge Mathilde Mackowski skal man heller ikke vente alt for længe med at bestille sin julekalender - sidste år blev der nemlig meldt udsolgt af kalenderen!

“Sidste års julekalender var en stor succes, og vi håber, at vi kan gentage succesen i år. Vi har taget os tid til at lytte til de kunder, der købte julekalenderen sidste år, sådan at dette års kalender er blevet endnu bedre. Vi har tilføjet en masse helt nye og opgraderede produkter, så der er lagt op til pirrende og spændende øjeblikke.”

Om julekalenderen

Sinfuls julekalender indeholder hele 11 stykker sexlegetøj, seks ting til blid bondage, fire accessories og tre ting, der kan anvendes til forspil. Derfor vil hver låge i december måned byde op til ny og spændende leg, der vil gøre det muligt for jer at udforske fantasier og mærke efter, hvad der giver det helt rigtige sug i maven. Udover de 24 gaver medfølger en folder, der kan være med til at inspirere og give fifs til, hvordan julen kan gøres lidt sødere med jeres nye legetøj. Julekalenderen koster 795,- men har en værdi af hele 2300,-, hvorfor det sagtens kan svare sig at købe julekalenderen, hvis man gerne vil udforske forskelligt sexlegetøj.

Deluxe version til erfarne par

Har I allerede erfaring med basis sexlegetøj, og ønsker I overraskelser, der kvalitetsmæssigt er rykket en tak op? Så er en Sinful Deluxe Julekalender (sponsoreret link) helt perfekt. Overrask din partner med vores luksusversion, der indeholder produkter af den højeste kvalitet. Lad tankerne få frit spil, og find inspiration i nye frække overraskelser, som hver dag i december inviterer jer til at udforske nye fantasier.

Sinfuls luksuriøse julekalender indeholder produkter fra populære mærker som Womanizer med orgasmegaranti til hende og Tenga, der laver fantastiske onaniprodukter til mænd. I får også produkter fra skandinaviske Kaerlig og Nortie samt andre spændende brands. I kan udforske 12 populære stykker sexlegetøj, 3 pirrende produkter til stimulation, 6 til blid bondage og 3 typer erotisk tilbehør. Tag med på en sensuel julerejse med Sinful Deluxe Julekalender, og lad julelegene begynde!

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close