11 ting du ikke scorer på til julefrokosten

Foto: All Over

Ho ho ho! Ja, tiden er atter oprunden. Tiden hvor den årlige firmajulefrokost skal trykkes af, og hvor ellers så modne mænd omdannes til savlende teenagere med isse og ølmave og undervejs i buffeten mister evnen til både at tale, danse og i det hele taget opføre sig på en måde, så de stadig har en chance for at score hende den søde fra kontoret.

Her er nissen, du IKKE må glemme til julefrokosten - seriøst ;-) (sponsoreret link)

Men hjælpen er nær. For her på det frække har vi nemlig konstrueret en lille guide til, hvordan du undgår at træde helt ved siden af, når du har drukket øl og snaps. Måske du bare skal tage et screenshot og have den liggende på låseskærmen i det tilfælde, at du skulle komme til at glemme de mest basale regler i kampens hede.

Her er julens frækkeste gaver fra Sinful (sponsoreret link)

11 ting du ikke scorer på til julefrokosten

1. Det selvlysende slips med Rudolfs næse, der lyser.

2. At hive luftguitaren frem, når dj’en spiller ’Thunderstruck’.

3. Det samme gælder lufttrommerne, luftsaxofonen og luftbassen.

4. At spilde en hel fadøl ned i barmen på Camilla fra marketing.

5. At uddele store, våde snapsekys til alle kvinder, der ikke når at løbe væk.

6. At klappe nogen som helst bagi, med mindre de har gjort det på dig først.

7. At lave helikopteren. Allerede inden risamandenden.

8. At have dekoreret din hvide skjorte med karrysild, rødkål og en lille smule urin. Det er derimod okay, hvis skjorten er blå.

9. At tage dit almindelige, røvsyge tøj på, ’fordi du i hvert fald ikke gider at gøre noget særligt ud af dig selv, bare fordi det er julefrokost.’

10. At fortælle hende, at du slet ikke kan forstå, hun kan være så fræk at se på, når hun ellers er så jævnt kedelig at betragte på kontoret.’

11. At love hende en forfremmelse. Især hvis du ikke er chef.

N.B. Derimod kan din allergrimmeste strikkede sweater med julekugler og rensdyr faktisk godt fungere. Båret med lidt charme vil hun tro, at du ejer bare en eller anden form for humor, og det kan virke som en god icebreaker.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close