5 fif til julefrokostens frækkeste frøken

Ingen julefrokost uden flirt. For selv om øl, snaps, frikadeller, flæskesteg og risalamande er godt, så er det de lækre sild, der skal stå i centrum.

Og sådan en er du. En lækker sild af bedste kvalitet. En sild der kender sit eget værd. Det skal du naturligvis anerkende og huske på, at du føler dig mere lækker yderst, når du er frækt klædt på inderst.

Vi har tilladt os at finde en række sager frem, som med garanti vil gør din julefrokost både bedre og frækkere og som enten vil tiltrække dig al den opmærksomhed, du måtte ønske, eller måske bare give dig et smil på læben ved tanken om, at de andre på kontoret.

Cottelli selvsiddende strømper med blondekant - røde

Ingen julefrokost uden selvsiddende strømper. Strømpebukser ER bare ikke det samme. Ifør dig disse og føl dig frækkere end ellers. Et must til din røde kjole.

Frække strømper kun kr. 99,- hos Sinful (sponsoreret link)

Cottelli Bundløs G-streng Rød

Rød er julens farve. Og hvilken gave er frækkere at pakke ud en den pakke, hvor gavepapiret bare kan blive siddende? Denne bundløse trusse fra Cotelli vil med garanti vække jubel hos enhver heldig julepartner.

Kun kr. 79,- hos Sinful (sponsoreret link)

 

Obsessive Djævlekostume

Hvis du er rigtig modig er lidt mere fræk end de fleste, så er du garanteret fuld opmærksomhed til julefrokosten med dette kostume, der er djævelsk dirty. De røde horn er da også lidt juleagtige - eller ...?

Her kan du købe det frække djævlekostume (sponsoreret link)

Baci Strappy Minikjole Rød

Her en minikjolen, mændene vil elske og kvinderne hade dig for. Hvis du har former, så vise dem frem og blive julefrokostens absolutte midtpunkt. Lad haters være haters og gå all in på sexiness.

Kun kr. 199,- hos Sinful (sponsoreret link)

Fever Unforgettable bundløs bodystocking - rød

I Amerika lægger man gaveri strømper. Her kan du blive gaven i en bodystocking. Hvem vil ikke drømme om at pakke dig ud iført denne frække, røde sag. Eller nok nærmere at lade den sidde på. For den er nemlig bundløs - hvilket også gør det lettere for dig at tisse i løbet af aftenen. ;-)

Find den her hos Sinful (sponsoreret link)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close