Ja, denne onani-ide er også dum

FOTO: MEGA

Har du deltaget i No Nut November, hvor mænd over den ganske verden har afholdt sig fra autoerotiske udfoldelser, kan Destroy Your Dick December virke som en god ide.

Det er det ikke.

I hvert fald ikke efterhånden som du nærmer dig jul.

Prøv et blowjob med AI

Destroy Your Dick December går nemlig ud på, at du skal straffe aben mere og mere i løbet af måneden: Som i een gang 1. december, to gange 2. december og så videre op til 31. december.

Energi

Mens den haltende teori bag en november uden onani handler om, at man(d) får mere energi ved at holde sig fra smudsig selvbesmittelse og især fra udløsning, er Destroy Your Dick December vist mest en trodsig reaktion på No Nut November.

En Fleshlight gør onanien meget sjovere

Og hvor videnskaben peger på, at cirka 20 udløsninger om måneden kan mindske risikoen for prostatakræft, er der så heller ikke noget belæg for, at fem (puha), ti (av-av-av) eller 30 (triple av med av på) daglige orgasmer tjener noget formål. Andet end at man virkelig får smadret sin pik og dermed vil ønske et år uden onani.

Fraråder

Den britiske tabloid metro.co.uk fraråder da også deltagelse i Destroy Your Dick December.

Du kan få blodansamlinger og hævelser, ømhed og hudafskrabninger, som vil blive værre, jo hyppigere og hårdere du høvler løs. Vi kan ikke love, at din diller vil falde af, men det vil næsten føles sådan.

Undgå slidskader - brug glidecreme

Der kan også ske det, at du bliver nødt til at gå så hårdt til værks på dyret for at overhovedet blive stimuleret, at almindelig sex og hyggeonani vil virke fladt og kedeligt.

Mental

Derudover er der de mulige mentale skader. Hvis du har tid og lyst til at rive i banditten ti-tyve gange om dagen, kan det være tegn på, at du bør se grundigt på dit liv og sexliv. 

Det meste, man gør i ekstremt omfang, er usundt - også ellers sunde ting som sport og onani. Ekstremsport tager tid og mental fokus fra andre vigtige ting i tilværelsen, du ved, job, kæreste, familie.

Så hvis du hele tiden vælger onanien på bekostning af fx samvær eller sex med kæresten, kan det være tegn på slags OCD, altså tvangsmæssig adfærd. Det kalder nogle afhængighed. Eller en virkelig dårlig vane.

I modsætning til mange andre sexchallenges - som den, hvor man skal onanere hver dag i maj og tagge #MasturbationChallenge på sociale medier, og No Nut December - har #Destroyyourdickdecember aldrig rigtig fået fat.

Det forstår vi godt.

Denne her viser dog sammenhængen mellem anti-onani og ekstrem-onani:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close