Dette legetøj vibrerer til din musik

Foto: All Over

Først og fremmest kunne vi måske stille spørgsmålet: Hvorfor skulle man dog have brug for det?

Altså for en vibrator, der evner at vibrere til musik.

For det er lige, hvad sexlegetøjsvirksomheden OhMiBod har gjort med deres nye Esca 2. Du slutter den til din iPhone via Bluetooth, og så kan du ellers sætte ’Røde gummibåd’ på repeat og forhåbentlig derved opnå en orgasme eller to.

Eller måske en helt anden sang ...

Du kan også bare lade den reagere på en højtaler i nærheden. Måske til en koncert eller i bilen.

Esca 2 opfanger rytmen, og giver derefter vibrationer, der passer til og sender dem op gennem dit underliv.

Den er designet til at være særdeles holdbar, og som brugere af webcamtjenester som eksempelvis Chaturbate ved, så kan den fjernstyres online uanset hvor i verden, man befinder sig, hvorfor den altså har opnået stor popularitet blandt professionelle webcam-modeller, hvor kunderne hjemmefra kan betale tokens for at få vibratoren til at summe.

Den er særligt g-punktsvenlig, og der medfølger et LED-display, som synkroniseres med vibrationer og giver ’visuelt feedback’.

Der er løbet meget vand i åen siden den første Hitachi massagestav, og du kan ligeledes indstille forudbestemte vibrationsmønstre, og så kan du bruge den tilhørende app til at chatte frækt med din partner og dele billeder og film.

Fik vi nævnt, at den også kan parres med et Apple Watch, så den kan sende vibrationer, der passer til din partners hjerterytme?

Læs mere om OhMiBod Esca 2 her

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close