Det frække18. september 2017

Sexlegetøj – her er de 5 bedste til begynderen

Er du nysgerrig, men ved du ikke helt, hvor du skal starte, fordi der findes så meget sexlegetøj på markedet? Så får du de bedste begyndertips her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/begynder_legetoej.jpg
 Foto: All Over

Sexlegetøj. Er det overhovedet noget for dig? Er det ikke en helt anden type end dig, der bruger den slags?

Måske er du først for nylig begyndt at få øjnene og sanserne op for, hvordan du kan glæde din krop og dit sind. Og for mange er det lidt af en personlig overvindelse at investere i et stykke legetøj. For er det ikke kun sådan noget de knap så pæne piger bruger?

Tiderne har imidlertid skiftet, og i dag er det næsten mere normalt end unormalt at have en vibrator eller dildo liggende på nederste hylde i natbordet. Nogle udelukkende til eget brug, mens andre er gode at tage med i legen sammen med partneren.

Men hvor skal man så starte? For det er lidt af en jungle derude. Mængden af tilgængeligt sexlegetøj på markedet er nemlig så overvældende, at det kan synes uoverskueligt at gøre sit første køb.

Derfor har vi bedt partner i legetøjsvirksomheden Sinful.dk, Mathilde Machowski, om at vurdere, hvad der er bedst til legetøjsbegynderen.

Mathildes fem anbefalinger til begynderen

1. Sinful Silk Silikone Glidecreme

Mathildes dom: Sinful Silk Silikone Glidecreme er ideel til sex og sensuel massage.

2. 10-Speed Bullet Vibrator

Mathildes dom: En skøn vibrator med mange vibrationsniveauer og lige til at snuppe med i håndtasken. Dejlig lille størrelse.

3. Erotic 4 Real Brætspil på Dansk

Mathildes dom: Erotic 4 Real er et kombineret samlivs- og erotik spil til par og en skøn måde at opdage nye fantasier på.

4. Feather Tickler

Mathildes dom: Ideel til fræk og sanselig pirring af kroppen. Brug evt. fjeren sammen med et bindebånd og/eller et blindfold, hvis I ønsker at gøre det ekstra pirrende.

5. Vibrerende Penisring

Mathildes dom: Denne penisring med vibrator er ideel til par, der vil ha' endnu større nydelse sammen under sex. Penisringen hjælper manden til at opnå en hårdere og mere fyldig erektion og stimulerer hende med vibratoren.

Sponsoreret indhold