Her i landet købet vi mest frækt legetøj

Hvor bor de frækkeste danskere? Hvor bliver der købt mest fetish sexlegetøj? Hvad er navnene på de personer, der køber mest sexlegetøj? Og hvilke produkter har været de mest populære?

Det er bare nogle af de spørgsmål, som Sinful besvarer i Året Der Gik 2019 (sponsoreret link).

Legetøjsgiganten har kigget tilbage på alle årets ordrer og afslører nu en masse sjove og frække facts om danskernes sexliv.

Årets frækkeste by

Med en sexfaktor på 1,80 er Aalborg den frækkeste by i Danmark. Sexfaktoren beskriver, hvor mange gange der er købt sexlegetøj i forhold til landsgennemsnittet. Hele top-10-listen er domineret af midt- og nordjyske byer, mens Valby repræsenterer Sjælland på en syvendeplads.

Årets kedeligste by

For andet år i træk ligger årets kedeligste by i whiskybæltet. Sidste år indtog Gentofte den triste sidsteplads, men i år er det indbyggerne i Rungsted Kyst, der har købt mindst sexlegetøj per indbygger.

Årets mest kinky by

Elsker du pisk, smæk, lak og læder? Så bor du måske i Hårlev på Sydsjælland. Indbyggerne i den lille by tæt på Køge har købt 2,39 gange så meget fetish (sponsoreret link) sexlegetøj i forhold til landsgennemsnittet.

Årets frækkeste navne

Kender du Michael eller Camilla? Så har de med stor sandsynlighed mere end bare læsebriller, læbepomade og håndcreme liggende i natskuffen. Det er nemlig personer med de to navne, der har købt mest sexlegetøj hos Sinful i løbet af året. Andre kendte navne som Morten, Lars, Louise og Pernille er også på listen.

 

Årets frækkeste produkter til mænd

 1. Oxana Pussy and Ass  (sponsoreret link)
 2. Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit (sponsoreret link)
 3. Tenga Flip Hole Black Onaniprodukt (sponsoreret link)
   

Årets frækkeste produkter til kvinder

 1. Sinful Rabbit Vibrator Original (sponsoreret link)
 2. Baseks Realistisk Jelly Dildo med Sugekop (sponsoreret link)
 3. Womanizer Premium Klitoris Stimulator (sponsoreret link)

Årets frækkeste produkter til kvinder

 1. Sinful Julekalender (sponsoreret link)
 2. Sinful Sexlegetøj Starter Kit (sponsoreret link)
 3. Monogamy Brætspil (sponsoreret link)

 

Se top-30 frækkeste byer, kedeligste byer, mest kinky og bæredygtige byer, samt frækkeste navne og mange andre sjove facts om danskernes sexliv her: Sinfuls statistikker for 2019

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close