Det frække31. december 2016

Sjov statistik: Her er Danmarks frækkeste by og frækkeste navne

Se på salget af sexlegetøj, hvilke navne og hvilken by og meget mere, der var de frækkeste i 2016
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/6_dk.jpg

Danmarks største forhandler af sexlegetøj, Sinful.dk, har netop udgivet en opgørelse over de mest populære produkter i deres onlineshop i løbet af 2016.

https://imgix.seoghoer.dk/1_dk.jpg

Den store trend til mænd

Årets helt store trend til mænd i 2016, har været analt sexlegetøj. Det virker til at mændene i år for alvor har fået øjnene op for det mandelige G-punkt.

Salget af analt sexlegetøj til mænd er i år steget med hele 36%, sammenlignet med 2015.

Ifølge Sinful.dk, så skyldes dette at især at mange af sexlegetøjsproducenterne har fået øget fokus på denne type sexlegetøj, samtidig med at flere mænd har fået øjnene op for den helt specielle type orgasme mænd kan få gennem deres G-punkt.

Et af årets helt storsælgere er ifølge Sinful.dk, en prostata vibrator som stimulerer manden med vibrationer bagtil. Du kan se produktet her.

https://imgix.seoghoer.dk/2_dk.jpg

Du kan se hele listen over det mest populære anale sexlegetøj til mænd ved at klikke her.

Blande de danske kvinder har året store trend været den berømte Magic Wand vibrator. Denne vibrator blev verdensberømt, da Samantha fra Sex and the City brugte den i et afsted. Vibratoren er en af de kraftigste på markedet, og skulle efter sigende kunne sende kvinderne direkte i den 7-himmel.

https://imgix.seoghoer.dk/3_dk.jpg

Så mange meter dildo blev der solgt

Sinful.dk har i sin statistik også udregnet hvor mange meter dildo, som virksomheden har sendt afsted til danskerne i løbet af året.

Tallene viser, at der i løbet af 2016 er blevet sendt 3289 meter dildo afsted til det danske folk, fra deres lager i Aabyhøj. Dette svarer til længden på ca. to Lillebæltsbroer.

Så noget tyder på at der kan findes en dildo i rigtig mange natbordsskuffer, landet over.

Du kan se listen over de mest populære dildoer her.

https://imgix.seoghoer.dk/4_dk.jpg

[node:aller-related-content]

Vi vil spændes fast

En anden trend som har været stor i de danske hjem, de seneste par år er bondage.

Ifølge salgstallene fra Sinful.dk, så har de i år sendt hele 2631 sæt håndjern afsted. Dette er nok til at udstyre ca. 25% af den danske politistyrke med håndjern.

Også blide bondage sæt har nydt stor popularitet, som er til par som ønsker at eksperimenterer i dobbeltsengen. Ifølge virksomheden er det især par sæt, som indeholder forskellige typer sexlegetøj til fastspænding og pirring, der har været populære i år.

Du kan se hvordan denne type produkter ser ud ved at klikke her.

https://imgix.seoghoer.dk/5_dk.jpg

Du kan se hele opgørelsen over danskernes sexvaner anno 2016 lige her.

Sponsoreret indhold