Det frække 6. juni

Her finder du din F-boy

Bad Boy Dating er for kvinder, der tænder på klassens slemme dreng
Godt knald, dårlig kæreste.
Godt knald, dårlig kæreste.
FOTO: Colourbox.com

En player, en bad boy, en fuck boy, klassens slemme og frække dreng, ham der lægger pigerne ned med sin pågående charme og høje cigarføring, har ikke ligefrem et godt ry.

Når din date skuffer, bliver du garanteret tilfreds her

Men sexet og tiltrækkende er han for mange kvinder, der lokkes af den udadvendte og småarrogante attitude, tusserne og, nåja, det dårlige ry.

Tænk Oliver Bjerrehuus, tænk deltagerne i FBOY Island, og du tænker det gode knald er sikret, men det er nok mere usandsynligt, at den gode kæreste også er det.

Nu behøver du ikke længere drømme om ham eller lade dig forføre på floor, for nyt datingsite for badboy-dating er på trapperne.

Manden bag er serieiværksættter David Simms, som står bag mange andre nicheapps, som tilsammen har nået ud til to millioner mennesker:

Fx Dinky One, for mænd med små dillere og kvinder og mænd, der vil den have slags, Big One (ja, du kan næsten regne ud, hvad det går ud på), Bald Dating for hårudfordrede mænd og for kvinder, der kan lide den slags, og Desperate Dating for mænd og kvinder, der har været single længe og erkender, at de er desperate efter en kæreste.

SE hvad Emil Thorup mener om sexstøn og orgasmefake

Skaldede Minns udtaler:

- Lad os se det i øjnene, alle elsker en bad boy, og sitet er designet til at møde det behov. Men du finder ikke Mr. Perfect. Vi er realistiske og ved, at tingene hurtigt kan gå ned ad bakke med en bad boy, så vi giver vores medlemmer råd til, hvordan man hurtigt kommer ud ad døren, når lokummet brænder, siger Minns, der fik sin første internetopkobling i 1992 og kan løse en Rubikterning på to minutter.

Her får du større penis

- Hele ideen er, at de kvindelige medlemmer skal more sig og så hurtigt komme videre, når det uundgåelige biluheld, som en bad boy altid er, sker.

Derfor er der også en advarsel på Bad Boy Dating, som viser, at David Simms datingapps altid har en ironisk distance til konceptet:

'Advarsel: Bad Boy Dating har mænd, der nok ikke er passende til et seriøst forhold. Når du tilmelder dig, lover du samtidig, at de ikke blive forelsket og under ingen omstændigheder giftet dig.'

David Minns drømmer om at prøve kræfter med stand up, men er ikke sikker på, at andre synes, han er sjov.

Sponsoreret indhold