Det frække10. april 2023

Derfor skal du IKKE vælge den frække bad boy

Du vil blive gladere for den søde mand, der er lidt mere underspillet i sin charme
God sex - og hvad så?
handsome boyfriend having sex with attractive girlfriend in bed
 FOTO: Colourbox.com

Den flotte fyr med de store armbevægelser og boomende selvtillid er fascinerende, hans dynamiske udstråling tiltrækker dig, så den seksuelle energi mellem jer er til at tage at føle på.

Satisfyer tilfredsstiller dig - hver gang

Med lad nu være med at falde i og vælge den der type alfahan igen. Din datinghistorik har jo vist, at det aldrig ender godt.

Derfor bør du tænke dig lidt om og gå efter den rare mand med ro på: Mindre markant charme og bad boy og mere daddy-energi og fornuft.

Det mener den britiske biolog Mairi Macleod, der selv har været afhængig af alfahanner.

‘Jeg har før, som så mange andre kvinder, konstant været tiltrukket af flotte, spændende og dynamiske mænd, lokket af den seksuelle kemi imellem os, og så blevet skuffet, når forholdet ikke holdt,' skriver Macleod.

‘Jeg var fatalt tiltrukket af mænd, der så godt ud, som havde masser af selvtillid og status. Det var til tider spændende. Med et kærlighedsbombardement slog de benene væk under mig, men de disse mænd gjorde mig ikke lykkelig.’

Du skal træne din bækkenbund - uanset alder

Pris

Kan du genkende mønstret, så læs med her, hvor biologen kommer med bud på, hvad du i stedet bør gøre.

Hun erkender, at hun og andre kvinder i nogen grad ligger under for biologiske instinkter, der er udviklet gennem hundredtusindvis af år, hvor hunner vælger store, dominante hanner med høj status, som kan sikre hendes (og hendes afkoms) overlevelse og tryghed.

Men der er altså en pris.

Derfor har hun som moden kvinder valgt en anden tilgang til partnervalg. En mand der kan gøre hende lykkelig og ikke kun liderlig.

Før valgte hun en mand fra med det samme, hvis der ikke var en umiddelbar stærk sexkemi.

Og det mærkede hun ikke, da hun mødte sin nuværende mand, ja, han var sød og interessant, men ikke hendes vanlige type. Ikke desto mindre mødtes de flere gange, hvorefter de blev kærester. Og senere gift.

Den oplevelse inspirerede Macleod til at udvikle sit datingkoncept Dating Evolved, hvor modne kvinder ved hjælp af videnskabeligt baserede parametre kan finde en ordentlig kæreste.

Husk det sexede undertøj når du skal på date

Lykke

Forskning viser, at du ikke nødvendigvis bliver mere lykkelig, hvis du finder en mand med charme, karisma og kemi. Som moderne og moden kvinde har du faktisk ikke brug for en konkurrenceorienteret og dominerende alfamand.

Den mand, der kan gøre dig lykkelig i et længerevarende forhold, er venlig, tillidsfuld og omsorgsfuld.

Lige børn leger bedst, så vælg en mand med nogenlunde samme værdi som dig selv, og her taler vi både status og udseende.

Har han meget højere værdi end dig, vil han konstant få opmærksomhed fra andre kvinder. Ligger han meget lavere end dig, vil du måske ikke gide at investere i forholdet selv.

Venlig

Flyt dit fokus til mænd, der er venlige og empatiske. De er omsorgsfulde og behandler folk godt, herunder så også dig. Hold øje med, hvordan han er sammen med andre, er han en arrogant nar, kommer det til udtryk før eller siden overfor både venner og tjenere.

Hold øje mænd, som er villige til at ofre lidt selv. En mand, der gerne ofrer noget af sine egne fordele for at hjælpe dig: Giver han dig sin frakke, hvis du fryser, går han den ekstra meter for at hjælpe dig ved at male din stue, selvom han hellere vil se fodbold.

En mand der er tryg og sikker i sin såkaldte tilknytningsstil, er i stand til at lytte til dine behov og gøre sit for at opfylde dem. Er han omvendt usikker eller afvisende i sin tilknytningstil, flygter han, hvis der er udsigt til intimitet, eller han kan blive jaloux og needy.

Behov

Se indad: Hvad har du brug for? Der er forskel på nice to have og need to have. Det er da fint, at han er rig og lækker, men hvad er det vigtige for dig på den lange bane?

Hop IKKE i seng med ham ved først tænkelige lejlighed. Vent dage, uger eller måneder. Det har ikke noget at gøre med, at du skal være en pæn og ærbar pige. Men fordi sex udløser en masser velværehormoner i kroppen, som kan forvirre dine følelser og dit billede af ham. Lær ham at kende først.

Når du lærer ham at kende, når du begynder at værdsatte hans personlighed og humor, så kommer den seksuelle kemi hen ad vejen.

Det vil ske, når du opdager, at der under den generte eller tilbageholdende overflade alligevel er en mand, der brænder for noget, hvor hans selvværd vokser.

Dating

Tag styring ved at filtrere charmetroldene fra. Skriv en ærlig profil med masser om dine interesser.

Så er det ret let at si alle dem fra, der bare skriver hej og lignende. Hvis han er oprigtigt interesseret i dig, gider han også at gøre noget ud af sin henvendelse.

Drop alle, der udtrykker, at de ikke helt ved, hvad de søger og ‘lad os se hvad det fører stil.’ Selv om det kan være ærligt nok, er det gerne et andet ord for, at de bare vil have sex.

Ingen lange beskedudvekslinger - hvis du mener, der kan være noget at udforske, så mød ham.

Ude i det virkelige liv skal du heller ikke lade mændene styre, for det er mest de modige alfahanner, der tør henvende sig uden videre. De venlige og respektfulde mænd er mere tilbageholdende. Så du må selv indlede samtalen supermarkedet, på cafeen, på klubben.

Sponsoreret indhold