Det frække28. juni 2022

Her finder du andre, der er så slikkelystne som dig

Datingapp for alle, der elsker oralsex
På trods af hvad dette billede antyder, er det ikke kun en app for heteroseksuelle mænd og kvinder, som nyder fellatio.
På trods af hvad dette billede antyder, er det ikke kun en app for heteroseksuelle mænd og kvinder, som nyder fellatio.
 Foto: Colourbox.com

På papiret er denne nye app en oplagt succes: En dating-app, der forbinder alle, uanset køn og seksualitet, der elsker oralsex. For hvem gør ikke det...

Spar 30 procent på sexshoppen sinfuls frække sommerudsalg

Alligevel kan vi godt tvivle lidt på, hvor bredt Headero vil nå ud. Nok vil der være en mand (eller en million), der med tungen ude af munden straks vil downloade appen, men det er alligevel de færreste relationer, der begynder ved fælles nydelse ved at slikke og blive slikket.

Mens de to app for mænd med store pikke og små dillere og kvinderne, der elsker dem, i nogen grad var skabt for det billige grin, er headero tilsyneladende ganske seriøs.

Nicher

Der findes naturligvis masser af nicher i datinguniverset, og mandehelsemagasinet Men’s Health (for oralsex er nemlig sundt for især mænd) har angiveligt erklæret, at headero er blandt tidens 15 bedste sexapps for singler.

Brugeren Jae erklærer, at appen har en forfriskende (fnis) og mindre stressende tilgang til at finde ligesindede matches:

- Jeg tror, at den helt sikkert hjælper med at strømline mange af de interesseudfordringer, som folk ellers har, fortæller Jae og peger dermed på, hvordan hobbies, interesser og sexlyster typisk er det, der enten bringer folk sammen eller skiller dem af.

Her er tungen til kvinder, der elsker at blive slikket

Headero giver brugeren mulighed for at skilte med sin orale lyster. Man kan fx angive om man er glad for at give eller at modtage oral service. Derudover kan man angive fx lokalitet, køn og kønsudtryk.

Hul i markedet

Ikke overraskende er en mere uforpligtende tilgang til relationer udbredt blandt brugerne. Men derfor kan slikkeseancerne jo godt udvikle sig så positivt, at man satser på mere faste forhold som bygger på mere end cunnilingus og fellatio.

Dette gør manden til super elsker

Ifølge skaberen Stephen Quaderer fylder headero et hul i markedet for uforpligtende sexapps, idet den er yderst inkluderende: Både mænd og kvinder, hetero-, bi- og homoseksuelle er velkomne.

- Mainstream apps har overvejende fokuseret på enten straight eller LGBTQ+ miljøer, og mange har specialiseret sig yderlige på endnu mere specifikke identiteter som etnicitet, alder, kropstype. Vi har villet vende dette problem på hovedet og skabt et rum, hvor en særlig lyst er i fokus: Oral nydelse.

Her får du livs bedste blæs

Sponsoreret indhold