Det frække15. oktober 2020

Corona skyld i mindre oralsex

Forskere har set nærmere på, hvordan coronaen har påvirket sexlivet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megaclipm22317_108365.jpg
 FOTO: MEGA

Under corona-lockdown var mange hjemmegående sammen med kæresten.

Men betød det så, at folk så brugte tiden på at knalde?

Det har amerikanske forskere fra det berømmde Kinsey Institure set nærmere på over flere studier her og her. Begge tog udgangspunkt i deltagernes oplevelser i april, hvor store dele af USA var i lockdown.

I det ene fremgår, at cirka halvdelen deltagerne har dyrket mindre sex, en del har haft sex i samme omfang som ellers, mens cirka hver femte havde skruet op for aktiviteterne og eksperimenterne i sengen. Deltagerne var både singler og folk i forhold.

Klik her og få et sjovere sexliv

Det viste sig også, at nogle af grundene til, at folk dyrkede mindre sex, var, stress og ensomhed.

Konflikter

I det andet studie var deltagerne så personer i forhold. 1010 repræsantativt udvalgte amerikanere. De fortalte, om de har haft flere konlikter med kæresten set i relation til coronaen.

Det havde hver tredje deltager så oplevet.

Og det viste sig at hænge tydeligt sammen med, at de krammede og cuddlede og kyssede mindre. De havde også mindre sex, rørte mindre ved hinandens kønsdele og gav og fik mindre oralsex.

Nyd efteråret: Spar 65 procent på sexlegetøj

De meldte også om færre orgasmer, ligesom de onanerede mindre. Tilgengæld følte de sig mere ensomme og oplevede mindre samhørighed med kæresten.

Især blandt par, som boede sammen, var ovennævnte ting meget udtalte.

Det får forskerne til at spå, at der ikke vil komme et baby boom op til jul, fordi mange par har oplevet konklikter som følge af coronarestriktioner og stress og bekymringer over corona.

Sexmøbler gør kendte stillinger nye og spændende

[node:aller-poll]

Sponsoreret indhold