Det frække 11. februar 2020

Her er verdens frækkeste cykelsæde

Nu gider du godt at køre den ekstra kilometer … belønningen er en orgasme.
Foto: Camsoda.com

I disse dopingtider skal vi naturligvis passe på med i al for høj grad at fremhæve præstationsfremmeste remedier. Men her på Det Frække har vi altså fundet et cykelsæde, som med garanti vil give dig ekstra energi på cykelturen og give dig motivation til at køre den der ekstra kilometer – endda med et smil på læben.

  • O-Seat belønner ryttere til at nå deres bedste præstation med et klimaks. Nu til dags, hvor folk cykler stadig hurtigere, vil de ikke bare svede mere og brænde flere kalorier af, de vil også blive seksuelt stimuleret, lyder det fra direktør i CamSoda Daryn Parker.

Køb cykelsædet her - det fås i tre forskellige farver

For cykelsædet, der er designet af virksomheden CamSoda, som ellers mest er kendt for frække webcams, har nu kastet sig over gadgets, som du kan bruge i hverdagen.

Nu præsenterer de O-Seat. Et cykelsæde med indbygget vibrator, som sikrer dig ’ekstra komfort og seksuel stimulation’.

Vibratoren er udført af velkendte Lovense, der blandt andet er kendt for legetøj, som kan fjernstyres og dermed gør det oplagt at bruge i relationen mellem cam-pige og kunde.

Dette sæde kan både monteres på din rigtige cykel, lige som du naturligvis kan anbringe det på din kondicykel. Du skal dog næppe regne med at kunne skrue det af og på nede i fitnesscenteret uden en foregående aftale …

Det koster blot 30 dollar, men du skal købe en Lovense-vibrator separat.

Den kan naturligvis styres via en app, som du kan dele med din partner og dermed give ham eller hende kontrollen over, hvad der skal ske, når du cykler på arbejde, på stranden eller i byen.

Sponsoreret indhold