Her er stolen til dig der tager din spiller alvorligt

Foto: Nutaku

Mens Nissan deler deres bilinspirerede gamingstolkoncepter, og DXRacer introducerer deres fiinurlige stol med med vinger, så har verdens førende gamingportal Nutaku en multifacetteret gamingstol med en nydelsestilføjelse på vej … med det har kostet lidt blod.’

Sådan indleder virksomheden Nutaku sin nye gamer stol med den svulstige titel:  'FIRST ADULT GAMING CHAIR TO HIT THE MARKET WILL CHANGE THE WAY YOU MASTURBATE’. Altså en stol, der giver løfter om noget stort.

Er du superonanist? Så prøv en Fleshlight Riley Reid Utopia

Stolen er i al sin enkelhed en udvidet gamerstol, der naturligvis også kan bruges, når du spiller Fortnite eller Counter-Strike. Men den er særligt udviklet til de gamere, der også tager det hudfarvede joystick i hånden, når de spiller.

Markedet for gamingtilbehør er steget med 33 procent i det seneste år, og stolen er et forsøg på at imødekomme den enorme efterspørgsel.

Har kostet blod, sved og tårer

’Vi arbejder på at perfektionere en kønsinkluderende nydelsestilføjelse, der har som målsætning at højne spillernes selvforkælelse,’ lyder det fra virksomheden, der tilføjer, at ’det har kostet meget blod, sved og tårer’ at få stolen klar til lancering.

’Men mest blod – og en masse sæd’.

Prøv en Porn Sperm Glidecreme

I udviklingen af stolen har man lagt vægt på, at de ydre kropsdele får støtte, og at vægtdistributionen er optimal. Ligeledes er det muligt at lægge stolen helt ned for maksimal nydelse.

Stolen koster 8,260 danske kroner, og den kan leveres I begyndelsen af 2020.

Spørgsmålet er så, om kæresten dels nyder synet af det nye møbel og i øvrigt bifalder det, den skal bruges til ...

Se den muntre video om stolens tilblivelse her

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close