Så lang tid tager det for nye par at vænne sig til hinanden

Foto: All Over

Det er ikke så ligetil, når man har fundet en ny partner. For selv om begyndelsen måske byder på masser af sex, holden i hånden og dybe samtaler i stearinlysets skær, så er der også de mindre charmerende ting. For hvad nu, hvis partneren snorker eller har dårlig morgenånde?

Og det tager noget tid at vænne sig til hinanden. Det viser en britisk undersøgelse, der er publiceret i avisen The Independant. Her har man nemlig spurgt 1.000 personer om, hvor langt tid det tager at vænne sig til en række ting, som man utvivlsomt kommer til at støde på i løbet af et parforhold.

Hvor lang tid skal man have kendt hinanden, før man tør foreslå analsex? (sponsoreret link)

Helt generelt er konklusionen, at det tager kortere tid for en mand at vænne sig til en kvinde end omvendt. Nærmere bestemt et gennemsnit på 2,8 måneder, mens kvinderne skal bruge 3,8 måneder på at vænne sig til manden.

Det gælder alt fra barbering til at gå nøgen rundt i hjemmet eller at gå på toilettet foran sin partner.

Her er veganske strips til bikinivoks og ansigtsvoks (sponsoreret link)

Og der er mange inter

essante punkter, som mange vil kunne genkende fra deres eget forhold. For netop det med at gå nøgen rundt i soveværelset tog mændene 2,8 måneder at føle sig trygge ved, mens kvinderne brugte hele 3,9 måneder. Og at fortælle sin partner, at vedkommende snorker, var heller ikke let. Til gengæld var kønnene enige. 4,7 måneder var den gennemsnitlige tid for at bringe det på bane.

Utiltalende toiletbesøg

Og så er der de virkeligt grænseoverskridende ting, hvor nogle af os bare må svare ’aldrig’. Det har deltagerne i undersøgelsen dog ikke gjort. For hvis du ønsker et svar på, hvor lang tid der skal gå i et forhold, hvor man vil have det okay med at skide foran sin partner, så svarer mændene 7,1 måned, mens kvinderne altså gerne vil vente 10,7 måneder med at introducere ham for lige præcis den charmerende side af sig selv.

Hurtigere gik det med at prutte i sengen, hvor mændene ventede 5,3 måneder på at fyre den af, hvorimod kvinderne holdt sig tilbage i 8,5 måneder.

Det allermest frygtindgydende var dog ikke forbundet med kropsfunktioner. Slet ikke.

Nummer et på listen over mest skræmmende ting i et nyt parforhold er således at give en nøgle til lejligheden.

Det tog mændene 7,7 måneder mod kvindernes 8,8 måneder.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close