Det frække12. september 2016

Kvinder: Så lang tid skal sex vare

Mand - tag dig sammen! Du er alt for hurtig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/billede3_8_0.jpg
 Foto: All Over

Med mindre du har været meget heldig med dit valg af sexpartner, er der en stor risiko for, at der er en ganske dårlig sammenhæng mellem længden på et typisk samleje og den tid, du synes, det burde tage.

For som vi tidligere har skrevet, så holder mænd oftest ikke ret lang tid i sengen. Se bare her.

Værst af alle var de tyrkiske mænd, der i snit blot kunne holde til at fornøje deres kvinder i sølle 3,7 minutter, mens gennemsnittet for alle de testede nationaliteter altså ikke var meget mere imponerende 5,4 minutter. Det viser en undersøgelse blandt engelske, spanske, hollandske, amerikanske og altså tyrkiske mænd, der blev beskrevet sidste år i Journal of Sexual Medicine.

Kan din mand ikke hold i lang tid, så brug i stedet en lækker dildo, der aldrig bliver træt og slatten

Her blev forspil dog ikke medregnet. En tidligere undersøgelse fra 2004 viste, at det var almindeligt med 12 minutters forspil efterfulgt af syv minutters samleje.

Men det er dog slet ikke nok til at tilfredsstille den gennemsnitlige kvinde. For en undersøgelse blandt det smukke køn viste, at en ideel omgang sex indeholdt 25 minutters forspil efterfulgt af et kvarters penetration.

Nogle grundlæggende råd til mænd er med andre ord at bruge meget mere energi på forspillet. Det kræver ikke andet end tid, tålmodighed og et sæt kærlige fingre og en tunge, mens det for mange kan være noget sværere at trække tiden, mens samlejet først står på.

Bliv endnu hårdere med en penisring

Blandt de teknikker, man som mand kan anvende, er enten at klemme på penis, lige får man får udløsning. Eller at stoppe med bevægelserne, lige før man er ved at komme.

Dernæst kan det være en god ide at sætte tempoet ned, da et øget tempo oftest vil få manden til at komme hurtigere.

Sponsoreret indhold