Det frække8. november 2022

Her er hemmeligheden bag et godt sexliv - og, nåja, parforhold

Et par med to små børn følger tre regler, der booster intimiteten i relationen. Især regel nummer 2 kan virke voldsom
Ville du kunne følge parrets tre regler..?
Ville du kunne følge parrets tre regler..?
 FOTO: MEGA

Små børn udfordrer de fleste parforhold. Afkommet får naturligvis masser fokus og opmærksomhed, men det har en pris:

Intimiteten i forholdet kan svinde ind, mens parret har mere end travlt med at få hverdagen til at hænge sammen.

Prøv Sinfuls sexede og romantiske legetøjsboks

AnnaLee, 31, og Ethan, 40, fra Colorado, USA, fandt en løsning, som mange terapeuter gerne anbefaler: De lavede et par regler for forholdet, som virkelig har virket som et boost for romantikken og intimiteten.

Ingen mobiler efter ungerne er lagt, mindst ti sekunder lange goddag og farvel-kys samt intimitet hver dag.

Stress

Efter ankomsten af parrets første barn oplevede AnnaLee og Ethan, hvordan de blev mere og mere stressede og trætte og mindre og mindre romantiske.

- Det er vanvittigt, så meget livet ændrer sig, når man har fået børn, og det slog os hårdere, end vi havde forventet, siger AnnaLee. Ingen orker at tænke på sex, når man ikke har været i bad i tre dage og ens bryster drypper og har størrelse Jupiter!

Det trådløse sexlegetøj giver masser af muligheder for det legesyge par

Liste

Nogle vil bare tænke, at sådan er livet, men ikke dette amerikanske par, som lavede listen over ting, der ville kunne give mere intimitet i forholdet.

De tre nævnte regler har boostet deres sexliv, ligesom de skændes mindre, er gladere og mere på bølgelængde med hinanden.

- Intimitet betyder ikke nødvendigvis sex, men når som helst vi har lidt alenetid, kører vi efter ‘et minut-reglen.’ Vi skal være helt tætte og giver det en chance, uanset hvor trætte vi er, forklarer AnnaLee.

- Ni ud af ti gange fører det til sex, men det vigtigste er, at reglen sørger for, at vi ikke bare siger nej af træthed og stress, uden at give det en chance først, siger Ford, der også anbefaler, at man går i bad sammen som en intimitetsbooster.

- Sex er lidt ligesom at gå til fitness, engang imellem orker man ikke, men så gør man det alligevel, og bagefter har man det fantastisk, siger AnnaLee, der erkender, at det måske er lidt nemmere at følge denne regel, når man som Anna er forelsket i og tiltrukket sin mand.

Det sexede lingeri virker hver gang

Ingen skærme

Reglen nummer 2 er mindst lige så vild: Ingen skærme efter de små er puttet.

- Det kan være en svær regel, og visse dage vil man jo bare flade ud foran tv'et. Men hvis en af os vil være uden skærme, skal den en anden også gøre det. Så sidder vi sammen, læser en bog, taler, det er dejligt at ikke være klistret til sin mobil.

Kys

Regel nummer 3 er umiddelbart lidt nemmere: Hver gang de forlader hinanden og når de mødes, skal de kysse i mindst ti sekunder. Det sætter tempoet i den stressede hverdag lidt ned:

- Vi tvinger os selv til at bruge ti sekunder på at være langsomme. Det er lang tid, men efter fem sekunder kan man mærke, man slapper os og kommer nærmere hinanden. Bagefter kan man gå tilbage til den hektiske hverdag.

Ethan har også noget at føje til den rosenrøde historie fra det virkelige liv:

- En stor del af vores succes med daglig intimitet kommer fra morgennus, kram, de små berøringer og kys i løbet af dagen, og selvfølgelig sex, hvem elsker ikke sex?

- Før børn føltes forhold som store romantiske armbevægelser. Men nu hvor vores er fyldt med babyer og kaos, har vi fundet kærlighed og lykke i det små øjeblikke.

Sponsoreret indhold