Her er det frækkeste sexlegetøj til ferien

Foto: Shutterstock

Når du skal på ferie er der selvsagt en masse ting, du skal have med i kufferten. Det gælder om at huske badetøjet, solcremen, shorts og t-shirts i stribevis. Nogle går måske endda så langt, at de laver en lang pakkeliste, der skal følges til punkt og prikke, når kufferten skal pakkes. Men hvorfor ikke pakke lidt i kufferten, der kan være med til at gøre ferien ekstra spændende? Vi har fundet lidt inspiration til dig blandt forskelligt testvindende sexlegetøj til par (sponsoreret link), så du kan være garanteret en ekstra fræk ferie.

1. Den lille, diskrete løsning

Skal der noget med i kufferten, der ikke vækker særlig stor opsigt er en Screaming O Vibrator Ring (sponsoreret link) det oplagte valg til at komme i kufferten. I farten kan det hurtigt ligne et farvestrålende hårelastik, men det er alt andet end det. Den lille farvestrålende fætter kan med blot et enkelt tryk forvandle turen sydpå til en helt anden oplevelse. Med pirrende vibrationer går den ind og stimulerer kvindens klitoris, samtidig med at selve penisringen sørger for en hårdere og mere længerevarende erektion. Ikke dårligt, vel?

2. Pirrende parlege i offentligheden

Når først I er fremme og omgivet af en masse mennesker, I ikke kender i et helt fremmed land, kan I også nemmere rykke jeres grænser for, hvad I tør at give jer i kast med. Derfor er et LELO Lyla 2 Vibratoræg (sponsoreret link) ikke det værste, I kan pakke ned i kufferten. Her får I nemlig et stykke legetøj, I med lethed kan bruge ude i offentligheden. Lad hende tage det frække vibratoræg op i sig, inden I forlader hotelværelset, og lad ham have styringen over den medfølgende fjernbetjening. På den måde kan han bestemme, hvornår hun skal pirres af de stimulerende vibrationer. Prøv at eksperimentere med, hvor I bruger det frække vibratoræg og oplev, hvordan lysten og begæret vil bruse rundt i jeres kroppe.

3. Få det til at glide lidt nemmere

Man er aldrig helt dårligt stillet, hvis bare man har en rigtig god glidecreme med i tasken. Den lækre Aquaglide Glidecreme (sponsoreret link) kan bruges sammen med alt sexlegetøj og gøre det hele til en leg. Husk blot, at den ikke kan komme med i håndbagagen grundet størrelsen. Pak den i stedet direkte i kufferten, så den er klar til brug, så snart I er fremme ved jeres foretrukne feriedestination.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close