Det frække 12. august 2018

Fræk sommer: Sådan får du hed sommersex

Bloggeren Miss Fantasy giver dig sine bedste tips til en hed sommer.
Foto: All Over

Den kvindelige blogger, Miss Fantasy, fortæller om sine bedste tips til en hed sommer.

Miss Fantasy er blogger hos Missgrey.dk. Hun er en fantasifuld, ung kvinde, som har mod på at eksperimentere og få nye oplevelser med fra soveværelset. Her giver hun sine personlige tips til at få mere sex denne sommer.

Og ja. Du kan stadig nå det.

Prøv det prisvindende erotiske brætspil Monogamy nedsat til kun kr. 139,- (sponsoreret link)

Sådan gør du sommeren 'våd' midt i tørken

Sommeren er ankommet med manér, og det betyder sol, varme og forøget liderlighed! Forhåbentlig fortsætter varmen lidt endnu.

Med varme kommer muligheden for hed sex udendørs. Lad os være ærlige - sex i det fri er frækt!!

Og alle har vel et par steder eller tre på deres to-do liste, så det er med at udnytte sommeren og få krydset et par steder af. Livet er for kort til at undvære frække oplevelser.

Sex i det fri er lovligt i Danmark, så længe det ikke er til gene for andre mennesker. Men sådan forholder det sig ikke i alle lande, så vær opmærksom på dette, hvis sommeren står på ferie i udlandet. Udendørssex behøver ikke betyde fuld samleje, det kan ligeså vel være blowjob, handjob, og oral til kvinden i det fri.

Er du i tvivl om reglerne til sex i det fri, så læs regelsættet lige her på Missgrey.dk

Inspiration til sommer sex – strand, skov og hotel

En strand er altid et populært sted på folk’s to-do liste, men hold jer på stranden, og ikke i vandet, for god ordens skyld.

Sex i havet kan blive ubehageligt for kvinden, da kvinder knap så nemt forbliver våde i vand, samt der er stor risiko for urinvejsinfektion – just a warning! Hold jer til stranden.

Her kan du udleve dine frækkeste Fifty Shades-fantasier (sponsoreret link)

Sex på en strandtur kan have andre fordele – en bikini, som bliver bundet, egner sig nemlig ret godt til mild bondage. Så sex på en strand behøver heller ikke være helt traditionelt.

Derudover er skove ret perfekte steder til udendørs sex. Der er rig mulighed for at spice tingene op med legetøj, såsom dildo, buttplugs og vibratorer. Og for de mere kinky er der også god mulighed for at binde hænderne om et træ.

Stående sex er fantastisk i det fri, og et træ er ret genialt, som støtte.

Hvis I har en have og sex i det fri er nyt er for jer, er haven et super godt sted at starte. Dét at ligge nøgne i solen giver øget sexlyst, når kønsdelene er opvarmet af solen.

Står sommeren på ferie i udlandet, er hotelsex også altid en klassiker. På ferier er man mere løsslupne, og afslappede, og derfor er det perfekt mulighed for at nyde hinanden til det yderste.

Så pak det frække undertøj, kostumer, eller noget legetøj og kom i gang! Der findes selvfølgelig masser af diskret legetøj, som er nemt at pakke i kufferten, også selvom flyselskaberne scanner kufferten. Dog husk at tage batterierne ud inden afgang, hvis du vil være sikker på, at flyselskabet ikke har tjekket din kuffert pga. en mistænkelig summen.

Et andet lækkert sommerråd er at bringe isterninger med ind i sexlivet. Selvfølgelig sveder du mere og huden er mere varm, når det er sommer, og så er det ekstra lækkert og pirrende, at din partner eller dig selv tager en isterning mellem læberne, og lader den smelte ned langs modpartens krop.

Når huden er varm, giver det små, dejlige chok til nerverne og dermed bliver huden mere sensitiv for berøring. Det er selvfølgelig også en klassiker med en isterning i munden, imens der gives blowjob eller slikkes.

Mine personlige favoritter

Mine personlige favoritter til udlandsferier er bulletvibratorer, pikringe og buttplugs. De fylder ikke meget i kufferten, og det er nemt at spice ferien op med disse. Der skal jo helst være plads til at shoppe lidt på ferien også. Bullets er fantastiske både alene og sammen med en partner. Bullets giver en fed nydelse for kvinder, men erfaring har lært mig, at mænd også kan få ret stor nydelse af en bullet vibrator kombineret med et vådt blowjob, eller rimjob.

Se flere lækre produkter til sex i det fri lige her hos Missgrey.dk

Ferier er den oplagte mulighed for at genfinde hinanden. Mange har travle hverdage, hvor sex’en desværre kan blive meget rutinepræget. Ferier er fantastiske til at nyde hinanden ekstra meget! Det gælder hvad enten det er morgensex, flere gange om dagen, legetøj eller sexmarathon – kun fantasien sætter grænser!

Tak fordi, du læste med!

Over and out – Miss Fantasy

Facebook: Missgrey

Sponsoreret indhold