Det frække1. juli 2019

SE og HØRs store sommersexchallenge

Vi har lavet en fræk sommersexchallenge. Send den til en, der er frisk på lidt af hvert.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sexpaastrand.jpg
 Foto: MEGA

Sommeren er over os. Det betyder mere fritid, mindre tøj og ... mere sex.

Her på redaktionen håber vi naturligvis på, at du ikke tilhører de alt for tilknappede typer, og at du er frisk på lidt af hvert. Og i den anledning præsenterer vi her SE og HØRs store sommersexchallenge.

Den går i al sin enkelhed ud på, at du når sommeren er ovre, skal kunne sætte et kryds ud for alle de frække punkter på listen.

Er du klar på en fræk sommer?

Her er i hvert fald.

SE og HØRs store sommersexchallenge

1. Knald i en båd. Det kan enten være i en lille robåd på Bagsværd Sø, i en kano på Gudenåen eller for den sags skyld til en fest i Marbella om bord på en uforskammet stor yacht ejet af en russisk rigmand. Antallet af deltagere er underordnet.

2. Sex på en strand: Sex on the beach er mere og andet end den drink med uhyrlige alkoholprocenter og farvestrålende paraplyer, du får smidt i hovedet på sommerens charterferie i Grækenland. I denne challenge skal du have rigtig sex på en strand, og det er ikke så afgørende, om det er hvidt puddersand på Maldiverne eller en stenstrand i Nordvestsjælland.

3. Havelege. Hvis ikke du selv er haveejer, kan du enten lege med dig selv i gården, eller du kan låne din mormors kolonihavehus. Og så i øvrigt håbe, at hun er blevet mere svagtsynet siden sidst.

4. Den meget våde: Det er ikke lige let, men med den rette teknik og gode miner til slet spil, kan du få det til at se ud, som om I bare kysser derude. Meget inderligt. Og håb så at vandet ikke er for koldt.

5. Legetøj på fortovscaféen: Den ene bruger en fjernbetjent vibrator, og den anden styrer slagets gang. Det er frækt, at kun I ved, hvad der foregår, og hvorfor det kan være så svært at koncentrere sig om at drikke et glas hyldeblomstsaft og spise en kage.

6. Håndarbejde i bilen: Parker bilen et sted efter eget ønske. Jo flere mulige forbipasserende, jo bedre, og giv så hinanden på skift en dejlig orgasme med hånden.

7. Mundtlig aften: I må udelukkende give hinanden oralsex (og naturligvis også bruge hænderne). Uanset hvor meget I får lyst til at gå hele vejen, så er det aldeles forbudt.

8. Byt roller: Den af jer, der plejer at være den dominante, skal give slip og rette sig efter den andens regler.

9. Gråzonen: Leg Mr. Grey og Anastasia på jeres egen måde, men sørg for, at der uddeles kontante straffe, hvis ikke reglerne bliver overhold. For eksempel med disse.

Sponsoreret indhold