8 sommersex-ideer til jeres to do-liste

Foto: All Over

Visse typer sexede aktiviteter er faktisk sæsonbetonede. Har du og din bedre halvdel nået at udleve jeres hotteste sommersex-fantasier? Ellers får I her, i samarbejde med Sinful.dk (sponsoreret link), otte saftige ideer til jeres to do-liste, som I skal nå, inden sommeren er forbi.

Sex i haven

Tilbring en hel dag splitterravende i haven, og nyd solens varme stråler på jeres nøgne kroppe, mens I fodrer hinanden med jordbær, drikker kølig champagne og forkæler hinanden med erotisk massage og oralsex.

Sex på stranden
Pak badetøj, håndklæder og tæpper, og sæt kursen mod en strand med masser af høje klitter, I kan gemme og forlyste jer uforstyrret i. Er I ekstra eventyrlystne, så snup en omgang lynsex mellem hybenbuskene, bag iskiosken eller under badebroen.

Psst! Husk at camouflere jer godt, når I går til den - især hvis I befinder jer på en offentlig strand. I skulle nødig fanges med fingrene i kagedåsen af en flok chokerede, tyske turister eller nappes af en strisser for blufærdighedskrænkelse.

Sex på en mark

Hop op på cyklerne, kør langt ud på landet, find en mark (alternativt en stor halmballe), kast jer liderligt ned i det høje korn og udlev fantasien om karlen og malkepigen, der mødes i al hemmelighed og dyrker hed, svedig sex i høet.

Sex i en skov

Find picnickurv og ternet dug frem, og invitér din partner på date i skoven. Når I er færdige med at indtage pindemadder og kanelsnegle i lysningen, beder du din kæreste tage dig hårdt og grådigt op ad det nærmeste træ.

Sex i en pool
Hav sex i en pool, et udendørs spabad, en sø eller i havet. Det fede ved at have sex i det våde element er, at I både kan være superkreative med stillinger, fordi jeres kroppe kan flyde og virker fjerlette, og fordi vand, der bølger og skvulper føles ret så sanseligt og lækkert på en bar numse.

Tip! Væk sanserne endnu mere til live, og pift den våde sexoplevelse op med et vandtæt stykke legetøj til voksne (sponsoreret link) såsom denne penisring (sponsoreret link), der pirrer jer begge med lystige vibrationer og samtidig giver ham en hårdere og mere længerevarende erektion.  

Sex i et telt
Tag på camping-weekend i den smukke danske natur, og elsk med hinanden (under samme sovepose selvfølgelig) i et lille topersoners telt med fuglenes kvidren som baggrundsmusik. Mere romantisk bliver det ikke.

Sex på en båd
Dyrk sex på eller i en båd, mens I vugger af sted på vandet ved solnedgang. En kano, en robåd, en yacht, det er lige meget. Bare sørg for, at den er komfortabel, sikker og stor nok til jer begge to.

Sex i et sommerhus
Rusk op i sexrutinen, og lej et lille, hyggeligt sommerhus for en weekend, hvor I ikke skal lave andet end at sippe vin og være nøgne sammen. Tag eventuelt et sexet brætspil (sponsoreret link) med, som giver jer masser af fantasifuld, fræk og vovet inspiration, I kan give jer i kast med i nye og uvante omgivelser.

Sex i en skov

Find picnickurv og ternet dug frem, og invitér din partner på date i skoven. Når I er færdige med at indtage pindemadder og kanelsnegle i lysningen, beder du din kæreste tage dig hårdt og grådigt op ad det nærmeste træ.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close