Her er det bedste sexråd, du nogensinde vil få

FOTO: MEGA

Man kan drukne i alle mulige råd til, hvordan man vedligeholder et kæresteforhold.

Især råd til, hvordan man holder gang i sexlivet, florerer i herre- og dameblade og på sites. Også på denne side kan du finde guides med sextricks, der booster lysten i kæresteforholdet. 

Men det måske allerbedste sexråd, som sexforskere nu har fundet frem til, handler næsten slet ikke om sex.

Det drejer sig nemlig om kommunikation… om sex.

Bedre sexliv giver bedre forhold - boost det hele med sexlegetøj

Sex- og samliv

Forskerne fik 126 unge heteroseksuelle par til at udfylde detaljerede spørgeskemaer om deres sam- og sexliv. Alt fra hvor ofte de har sex til hvor tilfredse de er med forholdet blev der spurgt ind til. Parrene havde været sammen i cirka to år i gennemsnit.

Godt nok fremgår det af resultaterne, at masser af sex ofte betød, at man er begejstret for sexlivet. 

Men.

Det viste sig også, at det, der var det helt afgørende for, hvor glade deltagerne var for hele forholdet, var, at de havde god og hyppig kommunikation om sex. 

Sextale

Og hvad er seksuel kommunikation så?

Ifølge anden forskning handler det både om at tale om de sexproblemer, man måtte have i forholdet, og om samtale om erfaringer og oplevelser, behov og lyster samt holdninger til seksualitet. De samtaler kan fx handle hvor hyppigt man har og vil have sex. Og det er vigtigt, at man føler, at man kan tale om både negative og positive dele af sexlivet

Ved at ærligt fortælle sin kæreste, hvad man kan lide og ikke lide, både i generelle og specifikke vendinger, giver kan med vedkommende viden, som han/hun så kan omsætte til frække handlinger.

Så får man sandsynligvis mere af det, man tænder på, og mindre af det, som ikke virker.

En anden grund til, at seksuel kommunikation har en positiv virkning, er, at det åbne sig øger intimitet og samhørighed i forholdet i relationen.

Og det booster lysten sex.

Fælles lege giver bedre forhold - køb legetøj her
 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close