Hvad bruger din nabo? Se det mest populære sexlegetøj til kvinder

Foto: MEGA

Er du også nysgerrig på, hvad det egentlig er, andre kvinder tænder på, så se med her. Vi har nemlig fundet et lille udvalg bestående af fem ting, som er blandt de allermest solgte stykker sexlegetøj hos danske Sinful.

Sinful Dobbelt Motor Magic Wand Vibrator

Hvis du ikke har prøvet at Magic Wand før, så er det virkelig på tide. Det er ikke for ingen ting, at den har fået sit navn, og den lækre tryllestav vil tage dig i orgasmehimmelen igen og igen.

Den har dobbelt motor, og du kan bruge den både til klitoris eller det kurvede skaft til indvendig nydelse.

SUPERTILBUD: Køb den her

 

Baseks Fjernbetjent Love VibratorÆg

Hvis du ikke har prøvet et vibratoræg før, så stol på de mange, mange danske kvinder, der allerede har sådan et. Dette æg fra Baseks er fjernbetjent, så du kan bruge det sammen med din partner. For eksempel på restauranten eller til festen.

 

Køb det her

 

European Lover Naturtro Dildo 23 cm

  • Danske kvinder kan godt lide den stor. I hvert fald er 23 centimeter noget mere, end de fleste mænd kan leve op til. Det gør ikke desto mindre denne dildo til en af de mest efterspurgte af slagsen. Den er både formet og er malet som en realistisk penis med årer og et tydeligt hoved.

Find den her hos Sinful

 

Sinful Get Started Anal Begynder Boks med A-Z Guide

Rigtig mange danske kvinder vil gerne eksperimentere analt. Og med dette lækre begyndersæt er der ingen undskyldning for at lade være. Den indeholder en begynder-butt plug, en anal glidecreme, en anal relaxspray og en anal douche. Og naturligvis en inspirerende guide.

Køb den her

Baseks Bækkenbundskugler Dobbelt

Sex bliver bare bedre for dig, hvis du tager kontrol over din bækkenbund. Med denne bækkenbundstræner fra Baseks får du ikke blot øget følsomhed under sex, men mindske også risikoen for inkontinens. Bækkenbundskuglerne har en indre kugle, der roterer, når du bevæger dig.

Prøv dem her.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close